29.11.2021

Døh, jeg er Gizmo assa! (Del 1/2)

januar 19, 2011 av  
Kategorisert under Moro

Mens hun knurret, purret og freste så drikker han vann, stjeler matmorens bananer, skriker etter hundebertene og kvesser med sine sylskape klør. Gizmo in da haws assa. Eller noe i den duren der.

Dette ble og skulle bli en ustabil seanse.

Klør!

Med et rykker man til, foran meg på bordet har Gizmo tatt føringen og har det store hodet sitt nede i glasset mitt med vann. Forsøk på å få han vekk ender med et par søte rift på lanken og au au. Litt av en start på et intervju får en si og pus selv slipper en varm bris rett i fleisen på en sjokkert undertegnede og utbryter: Halla, gammer`n, du sitt og glor hæ?

Ja, hva skulle man ellers gjøre? Mens matmoren VampBea og vertskapet i huset ler godt, sier fy fy og prøver å lokke på Gizmo. Eller var det Giz Moen? Han purrer og snerrer ut: – du veit, jeg har klør og de bruker jeg! (Joda, jeg har funnet ut det – red. anmerk)

Et stykk uregjerlig intervjuobjekt som gjør seg til for fotografen. Foto: VampBea.

Gizmo: Kula, veit du hva?
TT: Høh? Kaller du meg feit?
Gizmo: Ja, so? Men vet du hva?
TT: Uh, nei?
Gizmo: Ikke jeg heller, tihihihi.

Hurra, her har vi med en ekte gjøgler å gjøre. En som også gjerne går berserk på stuebord, elsker iskrem, kaldt isvann og som er forelsket i naboens hunndachs. Gizmo tusler bort, stirrer litt og sier: – spurte ikke du Madonna sånne der dumme spørsmål også?

TT: Joda
Gizmo: Jaha ja, hvorfor det a?

Dumme damer

Så braker det løs, diverse ting fyker veggemellom og husets vertskap hever stemmene. Tre pusekatter i full krangel. Madonna bryter ut: – Ha! Her er det jeg som er sjefen. Før hun maler og vil ha kos. Snakker om å kuppe et intervju, før hun jager et stykk forskremt Gizmo avgårde. Etter en stund lister Pusur seg frem, før han sier: altså, jeg blogger. Ikke spør meg. (Nei nei, for all del – red. anmerk)

Etterhvert dukker Gizmo opp igjen, ser rundt seg og utbryter: – Åh! Dumme hunnpuser ass. De slår meg og kompisen (Pusur) hele tida. De liker oss ikke. Hmm, kanskje de er lesber? Eller kanskje de bare egentlig er hunder forkledd som katter?

Før han fortsetter – men matmora mi, som er sånn derre menneskedame er jo snill da. Bortsett fra når jeg ødelegger tingene hennes, knabber de gule greiene med bøy på (banantyven) og stikker av med andre ting. Heheh, jeg er jo katt og er bare barnet. (Barn du likssom, du er jo svær som et hus snart! Red. anmerk)

Til del 2

Publisert  19.01.2011, 12:00
Oppdatert 19.01.2011, 12:40

Del på Facebook Del på Twitter

Kommentarer

4 tilbakemeldinger til “Døh, jeg er Gizmo assa! (Del 1/2)”
 1. VampBea sier:

  hehe.. morsomt å lese :) Både del 1 og 2 :) Hvem blir neste pelsdott du intervjuer? 😀

 2. TT sier:

  Beauty etter planen. :) Heheh. Pusur påstår han blogger. Tror han er litt mediesky jeg, kniper jo øynene igjen hver gang det skal tas bilder.

 3. VampBea sier:

  hehe.. moro, gleder meg til å lese det :)

 4. TT sier:

  Det blir moro og dypt. :)

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.