18.05.2021

For en dag: lørdag

mars 14, 2009 av  
Kategorisert under Hverdagsliv

For en dag! Grafikk: VampBea.Lørdager er gjerne fine dager. Denne dagen ble intet unntak i så måte.

Det er ikke ofte jeg står opp tidlig frivillig på en helgedag. Men idag gjorde jeg det.

Kurs

Driftsstyrekurset var glimrende. Foto: SXC.Foranledning var et driftsstyrekurs som driftsstyret jeg sitter i hadde, på KNA Scandic Hotell. Jeg synes hotellet så litt slitent ut. Men inntrykket var helt feil. Da jeg kom inn og fikk nøkkelkort til heisen så forsto jeg at dette ville bli bra.

Vi hadde et fem timers kurs på et rom dem kalte Think Thank. Tenketank eller tenkeboks? Javisst pokkern! Stort lyst rom med prosjektor, akvarie, frokost og svært god luft.

Vi begynte med frokost, fortsatte med skolepolitikk, gjennomgikk dagsordenen, fikk lunsj med dessert (!) og hadde en siste økt før det ble rundt av klokken tre. Det ga meg også mer innblikk i hvilke utfordringer Osloskolen står ovenfor.

Knus

Liverpool knuste Manchester United. Foto: AFP.Som om ikke dette allerede hadde vært en glimrende dag, så ble den bedre da jeg kom hjem. Liverpool hadde da knust Manchester United med hele 4-1 på Old Trafford. Hvor ofte skjer det? Noen?

Dette er bare vidunderlig og er det noe jeg skal meske lenge på, så er det akkurat denne seieren.

Særlig etter Rooneys mange medieutspill før kampen. Fortsetter det sånn, så tror jeg at Liverpool kan klare det. Altså å bli ligamester for første gang siden 1990.

Kos

Lørdagskos. Foto: SXC.Lørdagskvelden blir brukt til kos. Kort sagt: så blir det film,
god mat, websnekring, dessert og dovenskap i store doser. Slike deilige dager er bare til for å nytes og jeg vet hvordan
å kose meg fillete.

Og apropos kos, det er godt å se at Unge Venstre fikk litt spalteplass i BT idag.

Med dette så ønsker jeg alle kjente, ukjente, bekjente, Venstrefolk og andre innen norsk politikk en deilig lørdagskveld og fortsatt god helg. Mer dagligdagse rablerier kommer på mandag.

Kommentarer

2 tilbakemeldinger til “For en dag: lørdag”
  1. Det høres ut som du har hatt en koselig helg. Skulle så gjerne ha vært ute i naturen i dag, tatt noen bilder, men så var det denne «hersens» forkjølelsen». Flott med en hyggelig helg. Hatt besøk i dag og det var også veldig hyggelig ;))))

  2. TT sier:

    Helgen var koselig den. Jeg venter til snøen er helt borte sånn med tanke på naturfoto. Men vi skal få til noe snart. Ikke sant det er kos med besøk? 😀

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.