21.06.2021

Sommeren er her

juni 5, 2009 av  
Kategorisert under Hverdagsliv

Årets beste tid, sommeren. Foto: SXC.Det er atter en gang, den første sommerhelgen
Været er nydelig og hjertet er lettere enn på lenge.

Sommeren har en god virkning på meg. Helger også.

Veivalg

Jeg har tatt et valg. Foto: SXC.For å oppsummere den siste uken litt så har det skjedd endel. Har vært litt syk, vært litt samaritansk og har smakt tidenes beste kebab, kyllingkebab. Men det viktigste som har skjedd denne uken er at jeg har tatt et viktig veivalg

Uverdige forhold på jobben ble for mye, så jeg sluttet.

I en tid med finanskrise så vil mange mene at dette er fullstendig galskap.
Jeg har ryggdekning og klarer meg fint. Nå står jeg fritt til å finne ut hva det blir til fremover. Viljen er mye og planene er konkrete.

Gaming og web

Litt gaming og websnekring må til. Foto: SXC.Helgen begynner litt forsiktig for min del med gaming og web. Jeg synes nå begge deler er glimrende og dessuten trenger nettsidene en oppdatering så tidligere videoblogg ikke bare blir med snakket.

Siden sist har jeg også knekket NHL 09 koden og da ble spillet faktisk veldig morsomt. Det heller ikke så galt å iverta en hobby slik disse nettsidene er.
10 år senere og ting er de samme. Jeg liker det.

Gitar, grilling og kos

Grilling og sosialt samvær. Foto: Din Side.Skissert så blir nok dette resten av helgen. Noe jeg ga opp ifjor er jeg ikke ferdig med. Men istedenfor å gråte over snytt snø så skal jeg sjekke ut denne perlen imorgen.
Og apropos imorgen, så blir det grilling hos venner også.

Gleder meg virkelig til det. Grillmat, sosialt samvær og kos er ikke å forakte. Det som er igjen av helgen går nok til kos og hvile. Neste uke er det masse som skal skje og da må mine batterier være ladet opp. Ønsker alle en riktig god helg.

Publisert 05.06.2009, 22:45
Sist endret 06.06.2009, 03:34

Del på Facebook  RSS  Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.