15.05.2021

Massedøden?

april 24, 2009 av  
Kategorisert under Kultur, Personlig

Megabit for megabit eller i småbiter? Foto: SXC.Jeg snakker ikke om influensaepidemien i Mexico nå.
Men derimot om ettermælet av The Pirate Bay-dommen.

Er det vi ser nå begynnelsen på slutten?

Hva med imorgen?

Spørsmålet jeg stiller meg, er hva denne dommen fremover konkret vil føre til.  Vil bransjen innta samme holdning Terje Pedersen ovenfor sine kunder? Eller vil de gå i dialog og faktisk vurdere forslag som er blitt fremmet. Da tenker jeg blant annet på å tillate fri nedlastning, mot at artisten får kompensasjon.

Teknologien har vist at løsninger finnes. Spotify er et godt eksempel. Samtidig så øker platesalget. Men for ente gang så viser ikke bransjen noe tegn til ny tekning. De vil helst være politi selv og bølle med folk. Selv de lovlydige.

Les hele saken
Fildeling blir aldri lov

Kommentar: At torrentrackere i Sverige blir borte er ikke så rart. Landet har vist at de gir blaffen i folks borgerrettigheter, også på nett. Jeg er alvorlig bekymret for forbrukerne oppi dette før-etterrettslige kaoset som råder nå.

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.