20.10.2021

Tålmodighetens prøver

juni 8, 2009 av  
Kategorisert under Hverdagsliv

Mange prøvelser denne uken og litt fremover. Foto: SXC.Å være tålmodig kan iblant være en prøvelse i seg selv.
Leksjon nummer en begynte jeg idag.

Mens jeg venter. På det ene og det andre.

Nettvaner

Nettvane er uvane. Lik det eller ei. Foto: SXC.Tror jeg trygt kan si at nettvaner er noe jeg har og har hatt siden jeg oppdaget nettet for første gang. Klisjeèn med et klikk og man er hektet stemmer så altfor godt. Selv på en friuke så har det blitt litt tid foran skjermen.

Fordi det er en vane, men også bare passer seg slik. Kan nettvaner plasseres i båsen avhengighet? Ja for enten man liker det eller ei, så er det i samme bås som alkoholisme og spilleavhengighet.

Venting

Tålmodighet èr virkelig en dyd. Foto: SXC.Og nett kan iblant også bety venting. Om man for eksempel har vært forsent ute med en regning og bare klør i fingerne over at nettbanken skal fikse biffen. Det er akkurat her hvor her tålmodigheten min kommer inn denne uken.

Idag bestile jeg spillet MLB 09 – the show, fra USA. Siden frakten fra den andre siden av andedammen kan være relativt stiv, så ble det den billigste varianten. Da kan det fint ta opptil tre uker før jeg har spillet. Hvordan skal dette gå?

Musikk og valgkamp

Har musikk og valgkamp noe felles? Javisst. Foto: SXC.I helgepostingen min skrev jeg litt om gitarspill, sånn ble det aldri. Først på onsdag blir dette noe av. Skal sjekke ut et par gitarer på en av byens musikkbutikker da. Aller mest kunne jeg tenkt meg en gitar, forsterker og hele pakken her og nå.

Har det forresten slått deg hvor tålmodig en politiker må være? Denne uken begynner valgkampen lokalt i bydelen min. Det blir spennende, men også en test. På hvordan å kommunisere, forklare og overbevise.

Konklusjonen: på dette er at tålmodighet er en dyd. Jeg skal klare det!

Publisert 08.06.2009, 20:00
Sist endret 09.06.2009, 05:45

Del på Facebook  RSS  Del på Twitter

Kommentarer

2 tilbakemeldinger til “Tålmodighetens prøver”
 1. Ja,venting vet jeg mye om. De fleste jeg kjenner kommer alltid for sent, helt greit det, men ikke bestandig. For noen år siden forsøkte jeg å telle minutter jeg hadde ventet på folk opp gjennom årene, men gav opp. Derimot har jeg oversikt over hvor mange minutter jeg selv kommer for tidlig. Jeg har alltid vært redd for at folk står og venter på meg, og det får moder’n nerver av.Har inntrykk at det er venting alle steder, butikker, leger, tannleger og privat, osv . Må det være sånn Tommy? Eg berre undrar,,,
  Ha en fin ventetid på det fra USA.
  Klem

 2. TT sier:

  Har opplevd en del innen både venting på personer eller ting opp igjennom årenes løp. Mye har vært verdt det, men noe har også vært totalt bortkastet.

  Innen det offentlige så er det venting overalt. Det skal likssom være sånn uten at jeg helt alltid har skjønt poenget. Men det er vel en slags industrialisert samlebåndsholdning.

  Gode klemmer. :)

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.