15.05.2021

Er jeg overvåket? Hvorfor det?

juni 12, 2009 av  
Kategorisert under Meninger

Hvem følger hvem? Foto: SXC.Det er fredags og helgen banker på døren.
Står PST eller FOST utenfor også mon tro?

Hva ville de isåfall ha spurt meg om? Og hvorfor?

Storebror følger med?

Hva skjer med personvernet fremover? Foto: Dagbladet.Debatten raser etter at man mener at statsministeren kan ha blitt overvåket. Politikere raser og det gis bud om at hoder må rulle. Høres nesten ut som plotet i «Enemy Of The State», men neida det er ikke akkurat det.

Denne gangen er det VG, Dagbladet og Aftenposten som står for manuset.

Med store krigstyper, detaljer og sidevis med spekulasjoner. Jan Omdahl mener at du, jeg, kongehus og regjeringen overvåkes. Følger storebror virkelig med? Så tett og på hele befolkningen?

Rare assosiasjoner

Ekle assosiasjoner. Foto: AFP.Jeg får litt rare assosiasjoner av denne saken. Det er likssom en dæsj av KGB, Kinesisk kommunisme og Nord-Korea over det hele. At sikkerhetstjenesten passer på politikerne våre og de kongelige er jo vanlig viten.

Men jeg tviler sterkt på at de gidder bruke energi på å overvåke vanlige mennesker som meg.

At jeg er opps sent, er glad i bakerverk, er Arbeiderpartimann eller ser på fribryting er neppe interessant for dem. Over gjennomsnitt nysgjerrige mennesker må da ha bedre ting å bruke tiden sin på? Eller kanskje ikke.

1984 i 2009

1984 er her i 2009. Foto: Wikipedia (EN).Kanskje det er noe i at George Orwells 1984 allerede har slått til for fullt. I Oslo sentrum er det masse kameraer og når jeg surfer på nettet så legges det igjen spor. Det samme gjør det når man ringer fra mobilen eller bruker bankkortet.

Skal følge spent med på konsekvensene av denne saken.

Tenke seg til, jeg som liker å se på TNA eller WWE og laster det ned ukentlig.
Er jeg slem gutt nå? Er det også fælt at jeg ser på Dynastiet og liker TV2?

Konklusjonen: må være at dette kan bli en lang og ubehagelig affære.
Tjohei og god helg, storebror.

Publisert 12.06.2009, 20:30
Sist endret 13.06.2009, 03:53

Del på Facebook  RSS  Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.