21.06.2021

Enkel og god helg

september 4, 2009 av  
Kategorisert under Hverdagsliv

Litt i sikte. Foto: SXC.Takk og lov det er fredag. Gammelt og litt vel oversatt slagord. Men likefullt så er det jo sant.

Nåvel, jeg synes ikke uken har vært ille. Men det skal bli godt med late dager.

Klimpre og klunkidunk

Igår var jeg sammen med en kompis på musikkbutikken for å titte litt på gitarer og slikt. Prosjekt X ja, del II. Prøvde en gitar som var surere enn kefirmelk og endte opp med å forelske meg igjen. I en bass. Her har du et bilde av rakkeren. Det er rart hvordan man finner noe som man vet er «sitt».

Men inntil den blir min så skal jeg få låne en annen bass, en Ibanez BTB 405 QM. En femstrengers bass. Skal bli artig å klunkidunke og klimpre litt igjen.

Fotball og foto

Denne helgen skal jeg nok være ganske enkel av meg og sverger denne gangen til fotball og foto. Har masse bilder som må publiseres. Om været tillater det så blir det nok til en ny runde med t-banebilder også. Er mer enn nok å ta fatt på. Muligens så blir det Ringen og/eller fellesstrekningen.

Jeg liker å ha noen mål i sikte. Spennende blir det også å se om Norge kan gjøre det borte mot Island. Er det fortsatt håp? Eller går det ikke? Dette er kampen der alt kan skje.

Valgthrilleren

Blir det Jens igjen? Foto: VG.Men det aller mest spennende må jeg nok medgi at valget er. Det er bare en uke igjen og siden jeg er direkte involvert så blir det en del lesing. Stortingsvalg er ikke som hvilket som helst annet valg man tar i livet.

Så har litt lektyre jeg må pløye meg igjennom også, innimellom moroa.

Det kommer alltid mye godt ut av å være forberedt og klar. Til å gjøre min plikt og en jobb jeg kan være stolt av i ettertid. Har litt forsinkede sommerfugler i magen. Men vet det vil gå fint. Nåvel, god helg alle sammen.

Oppdatert 05.09.2009, 21:20

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.