15.05.2021

De svakeste taper alltid

november 13, 2009 av  
Kategorisert under Meninger

Den samme gamle visen. Grafikk: VampBea.Så er det tid for budsjett igjen. Denne gangen er det kommunalbudsjettet i Oslo som skal under lupen. Det skal kuttes inn til beinet. Taperne er psykisk syke, trygdede, arbeidsledige og innvandrere.

De samme gamle holdningene og prioriteringene gjelder i 2009.

Kommentar: Under Høyre og FrPs styring av Oslo er ikke eldreomsorg eller satsing på barnehageplasser blitt noe av. Bydelene går med enorme underskudd og de svakeste får nå svi for milliardskandalene med Flexus og ny Holmenkollbakke. Det er et faktum og resultat av vanstyre på sitt aller verste.

Publisert  13.11.2009, 05:00
Oppdatert 13.11.2009, 05:30

Del på Facebook  Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.