14.05.2021

Alderdom og endringer

desember 12, 2009 av  
Kategorisert under Hverdagsliv

Når løvet visner, hva da? Foto: SXC.Når begynner man å bli gammel? Hva skjer da? Blir man tregere, grinete og får mange helseproblemer? Eller handler det om kosthold og hva man gjør med livet? Jeg har satt ord på dette og lar tankene fare fritt.

Klagesang? Langtifra, men betraktninger derimot.

Kommentar: Lev livet mens man kan, hold helsen ved hevd og ta ting som de kommer. Javisst, dette er fine leveregler. Kanskje man skal begynne å etterfølge de i form av et nyttårsforsett for 2010? Det er helt korrekt.

Publisert  12.12.2009, 03:05
Oppdatert 12.12.2009, 03:15

Del på Facebook Del på Twitter

Kommentarer

2 tilbakemeldinger til “Alderdom og endringer”
 1. Lise Yvonne sier:

  Hei vennen

  Tenkte jeg var den rette til å svare på dette om alderdom, helse, humør og andre ting som kommer, ja ofte fra 40-år’s alderen og oppover. Har man mye smerter, sover dårlig, stanger i mot helevesenet, ja da kan humøret dale mange hakk, og humøret blir deretter. Kosthold er viktig min venn, ja søvn også, så kommer vi til hvorfor får jeg den og den sykdommen? Ofte kan en i familien gi deg svar på deg hvis det går på gener.

  Det er jo den enkleste måten å finne ut om man er disponert for akkurat den sykdommen, og det er man hvis det ligger i gener.( i familen)

  Så er det sykdommer som ingen kan gi deg svar på, de kommer bare. Man tenker: Hva gjør jeg galt? Spiser jeg feil, ikke mosjonerer jeg, er det årsaken til ukjente sykdommer?

  Jeg tar med hele pakka: Går en med smerter, ja så kan man bli grinete, sykdommer leger ikke finner ut av, ja redselen Tommy for hva kommer neste gang. Noen seiler gjennom livet uten noen form for sykdom før livet ebber ut, de har hatt et verdig liv. Bare noen tanker og svar på alderdom, grinete, sykdommer m.m.
  Klem

 2. TT sier:

  Interessante tanker og erfaringer du kommer med her Lise. Har gjort meg mange tanker rundt dette her. Mer søvn, hvile og bedre kost.

  Må definitivt finne ut om det ligger noe i familien også. Tusen takk for finfine innspill. :)

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.