13.05.2021

Så velsignet

juni 14, 2010 av  
Kategorisert under Hverdagsliv

Hurra! Lykke! Foto: SXC.Jeg tror mange spør seg om hva lykke egentlig er og hvordan man oppnår den. Noen få enkle gleder som foto, pizza, sosialt lag med gode venner, fine kveler og gode samtaler kan være mer enn nok. Jeg er velsignet, på mange måter. Her er noen grunner.

Livet er godt og jeg er tilbake. It lives!

Gode opplevelser

Som sagt så har webben blitt forsømt i lang tid og har fått kjeft for dette. Jeg ser den og det er fortjent. Men la oss glemme det litt og snakke om uken som var. Den gikk unna i en fei, men det er alltid et godt tegn. På at man har hatt det fint og opplevd mye. Pizzakos på Peppes, sosialt lag hos venninne før hun reiste på ferie til Østerrike og en koselig kveld ved Operaen, der man tok dette skramlet av et kunstverk nærmere i øyensyn.

Noen andre større og mindre opplevelser ble det også. Det er alt som skal til for meg. Gode venner rundt seg er gull verdt. Det er alt undertegnede trenger for å leve godt, ha det godt og kunne kose seg glugg ihjel. Samtidig var uken krevende på det mentale planet, men det har gjort en så mye sterkere.

Gaver

Men ikke nok med det, et par overraskende gaver tikket også inn gitt. Som blant annet muliggjør at en trofast følgesvenn gjennom fem år tas ut av tjeneste og blir erstattet med en ny. Igjen så er jeg velsignet, ikke bare av Herren, men også av velgjørere. Kan det bli noe bedre enn dette? Ikke fordet, hver dag i seg selv er en stor gave.

Denne uken har jeg også fått oppleve en kastrering av en hannkatt på nært hold. Vel vel Pusur, snipp snapp snute og så var ballene dine ubønnhørlig ute. Om det var en gave? Nja, men en lærerik opplevelse. Selv fra venteværelset.

Og katten selv? Joda, han er fin i formen nå. Selvom han sjanglet rundt som en fyllik i timene etter inngrepet. Mer om dette finnes hos VampBea. Sjekk bildene, de taler sitt tydelige språk.

Kommentaren: Oppsummert var uken flott og ikke engang ryggproblemer trakk den ned. En fin uke er over og en splitter ny kan begynne. Denne låten ligger forresten allerede an til å bli ukens godbit.

Publisert  14.06.2010, 22:00
Oppdatert 15.06.2010, 07:15

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.