13.05.2021

Ikke denne gangen heller

august 4, 2010 av  
Kategorisert under Moro, Webarkivet

Nordlyset er noe fantastisk og helt for seg selv. Jeg var heldig og fikk oppleve dette på avstand en gang i 1998. Men siden dengang så har ikke hellet vært med meg. Når vi skriver onsdag så står med å lese om nattens forestilling i ulike medier. Men i Oslo uteble moroa.

Men det er ikke slutt, dette vil skje igjen og igjen.

Overskyet

Spent så jeg ut på himmelen imorges, men det eneste man kunne se der var skyer. Akk og ve. Ikke denne gangen heller og min venn VampBea som stadig jakter på nordlyset kunne fortelle meg at hun så noe såvidt. Det er ihvertfall moro å se at andre har sett dette fantastiske skuet og tatt bilder av det. De har et storslagent minne for resten av livet.

Nordlyset er noe helt spesielt. VampBea er en som kan fortelle deg litt om dette. Hun opplevde det i Oslo for fire år siden og tok masse bilder av det også. Dette er en av de tingene man ikke kan forklare med få eller mange ord. Det må oppleves med egne øyne rett og slett.

Nye sjanser

Jeg er ikke skuffet, slettes ikke. For det kommer nye muligheter og en dag vet jeg at man vil kunne få oppleve nordlyset igjen, på nært hold. Kameraet er ikke langt unna, så kommer det – vel da vil det bli dokumentert for all tid. Gikk du også glipp av dette? I mellomtiden kan man glede seg over at Perseidene vil være sterkt og synlig neste uke. Alt i sin tid, er en leveregel som passer fint inn her.

Kos deg med dette flotte bildet så lenge. Flere bilder finnes i fotografens bildegalleri. Naturopplevelser av denne sorten er jo det som får oss til å miste munn og mæle. Ord blir ikke gode nok til å beskrive en slik opplevelse. Fortelle gjerne om dine nordlysopplevelser i natt og legg linker til bilder du har tatt.

Relaterte linker:

Nordlys over Norge (04.08.2010)
Og mer er i vente

Publisert  04.08.2010, 01:00
Oppdatert 17.06.2011, 14:25

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.