18.04.2024

Ikke brenn Koranen

september 9, 2010 av  
Kategorisert under Webarkivet

Det nærmer seg 11. september og niårs markering. Noen er villige til å dra dette altfor langt og blant de er en baptistmenighet i Florida. De planlegger å brenne Koranen. Jeg har valgt å komme med en kort, men presis uttalelse rundt dette.

For dette må påtales og det med tydelighet.

Respekt og forståelse skapes ikke med å vise intoleranse, forakt for andres religion og deres hellige bøker. Det må være fullstendig klart først som sist. Terry Jones og Westboro Baptist Church gjør en kjempefeil som vil gjøre livet vanskelig for alle kristne og troende, dersom han og hans menighet vil gjøre alvor av dette her. Reaksjonene er allerede kraftige og jeg tar sterk avstand fra disse planene om koranbrenning.

Min frykt er at dette vil skape en spiral av vold og hat som skaper en stor kløft mellom kristne og muslimer. Fordi dette bidrar til en moralsk ubalanse der ekstremiteten trekkes frem, hellige bøker brennes og i verste fall kan dette føre til en 3. verdenskrig.

Kan en kirke og dens menighet stå inne for dette? Selvfølgelig ikke og derfor må dette håpløse PR-stuntet stoppes før det gjør ting mye verre enn de allerede har rukket å få bli.

Les hele saken
De vil skape hat
Bare drittsekker ytrer seg slik
Jolie reagerer mot koranbrenning

Kommentar: Mitt råd er veldig enkelt: ikke brenn Koranen, men beklag opptrinnet og bruk tiden på bedre ting enn dette. Å hedre 11. september gjør man med å innby til dialog, respekt og ønske om fred. Ikke ved å tirre opp over en milliard mennesker og skape en svært farlig situasjon.

Publisert  09.09.2010, 04:30
Oppdatert 09.09.2010, 04:57

Del på Facebook Del på Twitter

Kommentarer

42 tilbakemeldinger til “Ikke brenn Koranen”
  1. TT sier:

    Kommentar er fjernet. Rart at det skal være så vanskelig for folk å forstå retningslinjene her. De er faktisk veldig enkle.

  2. stine sier:

    Brenn koranen!! samtidig hvorfor ikke brenne Bibelen og. eller enno bedre brenn alle religiøse helligbøker!! Religion er noe drit som folk bruker for å få det de vil fra andre.

    Red anmerk: språkvask er utført.

  3. TT sier:

    Stine: jeg registrer at du mener dette. Men det vil ikke løse noen ting. Å vise forakt for milliarder av mennesker og deres tro er ingen vei til fred og en stabil verden. Argumentasjonen din er altså å forstå slik: alt du ikke liker vil du forby andre.

    Hva baserer du dette på?

  4. macbeth sier:

    Men det er jo riktig det at vesten er imot muslimer.Større rassister enn muslimer finnes jo ikke.De kan brenne nasjoners flagg med mere,oppføre seg som villmenn ovenfor oss urene,, men hva tolerer de av andre meninger?her i Norge er de stort sett noen snyltere.Det er lettere å vinne i lotto enn å finne en Somalier i fullt arbeid.

  5. JHL sier:

    På den ene side skaper det å brenne Koranen bare ondt blod blandt folk. PÅ den annen side er dette en del av ytingsffriheten i på lik linje med f.eks å brenne det amerikanske flagget. Det siste er antakelig noe av det mest krenkende man kan gjøre overfor amerikanere, men det er det ingen som reagerer over. Ingen av delene skaper fred og forsoning mellom mennesker og bli derfor bare dumt.

  6. Brannmester Andersen sier:

    PILLRÅTNE ARGUMENTER FOR ISLAM !
    Koranen lærer muslimer at ”de vantro” (kristne, jøder etc.) skal drepes….
    HVILKEN DEL AV ORDET DREPE ER DET FEIGE OG USLE MENNESKER, SAMT VÅRE POLITIKERE IKKE FORSTÅR ?

    «Bekjemp dem som ikke tror på Allah og dommens dag, som ikke forbyr det Allah og hans sendebud har erklært for forbudt, og som ikke kjenner Sannhets religion, av skriftfolkene ( jøder og kristne ), til de punger ut med tributt i ydmykhet» Sure 9,29.
    Sure 8.65 krig mot de vantro:
    Hør profet! Anspor de troende til kamp! Finnes det tyve standhaftige blant dere, vil de vinne over to hundre! Er det hundre blant dere, vil de overvinne tusen av de vantro! For de er folk som intet forstår!
    Sure 28.58 muslimer skal arve de vantros byer:
    Hvor mang en by har Vi ikke ødelagt, i ryggesløs velstand? Dette er deres boplasser, ubebodd etter dem, unntatt noen få. Det er Vi som er arvtagere.
    «Du vil sikkert finne at jøder og hedninger er de mest fiendtligsinnede av alle overfor de troende»
    Sure 5,82a
    «De vantro blant skriftfolkene ( jøder og kristne ) og avgudsdyrkerne skal være i helvetes ild, og der skal de være og bli. Disse er de verste skapninger»
    Sure 98,5
    Det finnes 123 vers som omhandler drap og død for Allahs sak.
    Sura 2:193: Bekjemp dem inntil Islam hersker fullstendig
    Sura 8:12 :Hugg av hodene deres og kutt av fingerspissene deres
    Sura 9:39: Hvis en muslim ikke går til krig, kommer Allah til å drepe ham
    Sura 9:123 :Muslimene skal krige mot de vantro (de ikke- troende) som bor omkring dem
    Sura 59:11: Jøder og kristne kan sammenlignes med satan
    Sura 9:30 : Jøder og kristne er perverse og ligner gamle tiders avgudsdyrkere

    Allah sier i Koranen: – Jødene sier «Ezra er Guds sønn.

    De kristne sier Messias er Guds Sønn Det er ytringen fra deres munner, i samsvar med de vantro før dem. Måtte Allah drepe dem! For de har vendt seg bort! (Sura – al – Tawba 9:30)

    Men når de fredlyste måneder er til ende, så drep avgudsdyrkerne hvor dere finner dem, pågrip dem, beleir dem, legg bakhold for dem overalt! Men hvis de omvender seg, forretter bønnen og betaler det rituelle bidrag, så la dem dra sin vei. Gud er tilgivende, nåderik. (Sura-al-Tawba 9:5)
    “Kjemp mot dem, til det ikke er noen forfølgelse, og religionen er Allahs alene” (Sura-al-Nafal 8:39)
    “Drep dem hvor dere enn møter dem. Driv dem ut fra der de har utstøtt dere; oppvigleri er mer alvorlig enn å slå i hjel. Bekjemp dem ikke ved den hellige moské før de kjemper mot dere der. Hvis de kjemper mot dere, drep dem, slik er lønnen for de vantro” (Sura-al-Baqra 2:191)

    AT MUSLIMENE IKKE LAR SEG INTEGRERE ER INGEN TILFELDIGHET:
    5.51 I som tror (på Allah), ! Tag ikke jøder og kristne til venner! De er hverandres venner. Den af dere, som slutter vennskab med dem blir en av dem.
    3.28 De troende (muslimer) skal ikke ta seg de vantro til venner. Den som gjør det, hører slett ikke Allah til…
    33.1 og 33.48: Adlyd ikke de vantro og hyklerne.
    4.89 De (vantro) ville ønske, at I var vantro, likesom de selv er vantro, således at I var like. Ta ikke nogen af dem til venner, før de bøyer seg for Allahs sak! Hvis de vender seg bort, skal I gripe dem og drepe dem, hvor I enn finner dem. Tag ingen af dem til venn eller hjelper!
    47.5 Når I møter dem, de vantro, så hug dem (med sværdet) over halsen! Når I så har slået dem ned, stram da lænkerne…med henblik enten på benådning eller løskøbelse bagefter.

    Ved å fokusere på hvordan dagens Sharia-lover praktiseres, ( i vår tid) er det interessant å se hvordan islam praktiseres.
    Amnestys årsrapporter er et utmerket utgangspunkt…

  7. bobbe10 sier:

    Brenne koranen?? Skal di være så feige å brenne koranen for bare å lage krig, ka har koranen gjort folket da?? Brenn heller noe så folk får noe igjen for…
    Eg har ikkje selv lest koranen, men forstår de slik at der står da mykje gale som muslimer lever for, og da mener eg de er dei som leser å lever etter koranen di må brenne!! Og kanskje dei som har slike meninger og støtter dei som lever etter koranen.. du kan jo ikkje begynne å brenne selvmords bomberne, dei er som regel allerede brent… Så eg syns dei som har di feige planene om å brenne en uskyldig koran, for å skape krangel og krig mot muslimene, kan heller tenke seg litt om å heller brenne di muslimene som hadde komt til krig mot dem ved en eventuel koranbrenning.. Da slipper man noen krig mot dem, og flere 911 hendelser!!! Håper dere skjønner de, og lar koranen være koranen, for meg kunne de vert corona!!!!

  8. Per sier:

    Hvor er forskjellen i og brenne flag og en bok?
    de brenner våre flag brenner vi va som er nær dem. enklet og greit.

  9. --PK-- sier:

    Jeg er i utgangspunktet imot brenning av «saker» som har en så stor betydning, spesielt religiøse.
    Nå skal det sies at en del (mange, utifra «aktivitetsnivået») muslimer gjør det DE kan for å provosere den «kristne» del av verden. Resten (tilnærmet lik 100%) av muslmene står på sidelinjen. Noen aplauderer svakt, noen nikker stilltiende, mens atter andre ikke reagerer i det hele tatt.
    De markerer (utenfor det opprinnelige hjemlandet) nesten aldri noen motstand mot terrorhandlinger i «vesten», heller ikke undertrykking, perverse dommer og dødsstraffer i hjemlandet, og dette kan vel tolkes som de er enige, og støtter?

    Og da må man spørre seg:
    Denne måten vi(andre trosretninger, i den «kristne» del av verden) snur det andre kinnet til, og det er stort sett alltid; virker det som forsoning og fred, eller oppfordrer det rett og slett til flere provokasjoner fra muslimer?

    Verden er ikke som Kardemommeby, dessverre, og muslimer har et kollektivt ansvar ved ikke å gripe fatt i muslimskbasert aggresjon, terror, undertrykking osv (listen er lang).
    Og da er det kanskje på sin plass og forsøke en mere «markant» markering?

  10. Trønder sier:

    Først må jeg si at jeg synes det er tåpelig å brenne både koraner, Bibler og andre bøker.

    Når det er sagt, synes jeg det er trist og ikke så rent lite patetisk at en varslet brenning av koranan får større oppmerksomhet enn det faktum at muslimer jevnlig brenner kirker og dreper kristne konvertitter rundt omkring i muslimske land.

    Mens kristne som reagerte på Jespersens Bibelbrenning ble kalt gammeldagse og litt dustete fordi dette var en del av Jespersens frihet, er nå verden samstemt i sin fordømmelse av at en koran skal brennes.

    Jeg er drittlei av at muslimer kan ture fram som de vil med vold og hærverk uten at folk reagerer noe særlig, men hvis noen ønsker å markere noe mot islam, blir det full baluba. Hvis man hadde lagt listen like høyt for muslimers overtramp, måtte avisene ha begynt med et eget bilag i avisen hver dag med fokus på muslimers overgrep mot annerledes troende.

  11. Joatle sier:

    «Argumentasjonen din er altså å forstå slik: alt du ikke liker vil du forby andre.»

    Ser ikke at hun skriver det noen plass, så hvor får du det ifra?

    Men ellers er jeg for brenning av koranen, ser ikke noe problem med det og de eneste som burde reagere på at noen brenner koranen er de mest ekstreme muslimene for hvis «moderate» muslimer reagerer på det så er de hyklere som ikke reagerer når muslimer brenner diverse flagg med korset i.

  12. al qaida sier:

    Hva faen er vitsen, hele verden vet at en muslimann elsker relgionen sinn mere en hele sitt liv. Koranen har en stor betydning. Om en idiot fra Usa skal brenne den, så la han gjøre det, så flaut at han er prest som beviser at han ikke har noe Gud uansett men er bare en pedofil prest som ikke respekterer sinn Kristli relgionen sin. At en prest skal brenne koranen og få full støtt og beskyttelse og blir en forpult kjenndis i media, han kan gjøre det og bli beskyttet i Usa, men hva med milioner mennesker som kommer til å dø etter det??????? over alt. Hva er de frimurernen kommer til å skape med det = Hat,Krig,Død. De har sikkret seg selv videre i livet å skal begynne å være å sleipe med å brenne koranen å få flere millioner muslimer sure på oss, de kommer til å sprenge flere steder, jeg personlig skal det hvis det blir gjennomført i 11.sep. pga det er en ren USA propaganda. Terrorister har ik en dritt med 11.sep å gjøre eller det som skjedde. det er rent og så åpent politikk at bush måtte ha noe han kan bruk mot afgaqnistan. Han var flik nok men å fjærne 80% av 80% jøder som jobbet der!! De var flinke med å sette sprengstoff nede og i midten av byggningen! Tvilling tornen ble bygget spesielt alt 2 fly umulig kunne rive hele den på så kort tid å så nydelig at den raser ned på en spesil måte, som planleget. skulle ønske jeg fikk sjanzsen til å prate polikk direkte på tv.

  13. RØst sier:

    Klart denne røverhistorien bør brennes, men sammen med de eventyrlige «nye» testamentene! 2000 årige utrolige overdrivelser.
    Vi kan jo beholde den felles urbibelen med 10 bud og andre leveregler.
    Det er jo skrevet så mye mye bedre senere – særlig de siste 200 årene etterhvert som folk også kunne lese det.
    Tipper at 80% av muslimene enda ikke kan lese og forstår ikke bæra av det mullahene påstår – som her tillands i perioden 1030 – 1830

  14. Solfrid Skailand sier:

    Brenning av koraner og bibler varmer lite, likeså brenning av dukker av politikere og miliære. Den vestlige verden er bygget opp med demokrati, frihet og den kristne tro som grunnpilar i samfunnet. Det er på tide å kjempe for vår tro, vårt land og hele det vestlige folks frie samfunn, før vi gjennomsyres av muslimsk, tro, lære og styresett.

  15. ermina k sier:

    Dette er ikke nødvendig,det er nok hat i denne verden, forårsaket av hele denne tragiske situasjonen. det er på tide å gå videre, skape fred, og ta seg av de som dør av sult i afrika, og all den naturkatastrofen som inntreffer og menneskene som lider, dette burde vi snu oss til.

  16. Ada sier:

    Jeg liker ikke Koranen. Og jeg liker ikke Bibelen. Forresten synes jeg ikke at Dostojevskijs Forbrytelse og straff var noe særlig heller. Men det er da litt i overkant å stille seg opp og brenne disse bøkene likevel?

    Ikke tror jeg verden blir et bedre sted av at vi gjør vårt beste for å fornærme hverandre, heller.

  17. Jon sier:

    Hvordan kan vi la disse folkene som tror på en mann som er pedofil brenne flagg og dukker? De demonstrer jo mot noe som ikke har skjedd enda. Er dere klar over at disse pedofil tilhengerne faktisk også har brent det Norske flagget? Hvorfor har vi ikke reagert mot det? Har vi ikke lov eller tørr vi ikke ta igjen mot en islamist? Er det ikke galt at vi ikke tørr å bruke vår ytringsfrihet fordi vi er livredde for hevnaksjoner fra ett folk som lever i steinalderen? Burde ikke disse også faktisk kunne vise litt tolleranse? Er det ingen ting i koranen om tolleranse? Jeg støtter brenningen av koranen fult ut og håper flere gjør det, jeg skal i hvertfall gjøre mitt for å skaffe en koran å brenne, stol på det.

    Ett lite sprøsmål alle etniske nordmenn bør stille seg selv «vil jeg at mine oldebarn skal leve under koranen?» hvis du svarer ja på det så trenger du ikke å gjøre noe, svarer du nei så bør du våkne før det er for sent, det kan skje som i Sverige og det fortere enn du aner, mange byer i Sverige kommer til å ha tilnærmet 100% islamister innen 2050, og da er det ikke langt til nye lover og regler heller.

  18. vidar sier:

    De brenner jo flagg, bibler, dukker som skal ligne på VIRKELIGE mennesker over en lav sko. Det er ingen mennesklig rett, bare for at man er muslim å brenne ting uten at folk skal få lovt til å brenne noe tilbake. Slik jeg ser det, og helt i henhold til den jeve muslim, øye for øye, tann for tann; og da er jo koranen helt perfekt å brenne.

  19. Ulrikke sier:

    Islam er fascisme!

    Slett hvis du ønsker, sannheten kommer frem uansett.

    Red anmerk: kommentar er språkvasket.

  20. Eriksen sier:

    Og ha tro på en relgion er kun bevis på at den Personen som har det er redd for og være alene og ha egene meninger . Selvfølglig kan du ha egene meninger om hværdagslig ting , venner og arbeid og være Religiøs vil si at du ikke tørr og slippe flokken og ha egene meninger om livet og hva du mener er riktig når det gjelder tidenes start og de store tingene og spørsmålene vi mensker undrer på .

    Relgion er for Menesker som ikke tørr og ha egene meninger og vise sine egene sider av en sak , Det Meneske er avhengig av flere personer som skal løfte Dem opp når han ikke tørr og stå selv . Relgion er for svake enkle menesker . Uansett relgion . Uansett land . Uansett slekt . Uansett Lifssitvasjon.

  21. sinna sier:

    Den presten er ikke en person som har lest bibelen trur eg.han er så frekk som brenner noe som symboliserer noe viktig for et anna religion.Håper han ik gjør noe så dumt og gjer bråk igjen,han setter bare mer bensin i bålet.

  22. magne sier:

    Hva er egentlig en religion? Handler ikke religion om det å være et godt menneske å det å gjøre gode ting? Jesus,Allah,Budda å de guttan der har jo et felles budakap.. vis kjælighet,respekt og forståelse for alle…
    Bibelen,Koranen å andre hellige skrifter går ut på det samme… Vær medmenneskelig vær hjelpsom oven for andre å elsk elle.
    Vist vi ikke lærer oss å respektere andres livsyn å gota deres religion vil vi få et stort problem i snarliggende fremtid men mere terror og krig. å brenne Koranen er noe av det mest idiotiske jeg har hørt, ska mann minnes di døde med å skape mere raseri å hat?
    det står ingenting i Koranen om at terror er ok og det står ingenting i bibelen at det er ok å brenne andres hellige skrifter, det er rett å slett noe av det mest respektløse man kan jøre å mann spotter sin egen gud å religion med å gjøre slike handlinger.
    I dagens vestlige samfunn virker det som om at alle muslimer er terrorister og selvmordsbombere, i realiteten er det bare en promille av muslimene som faktisk synes det er ok å bedrive terror! Hvor mange har død i jesu navn di sisste 2000årene? selv i Norge ble jo tusenvis av mennesker drept da Norge skulle kristnes. Mennesker ser ting fra sin side å har problemer med å forstå endres sitvasjoner å handlinger men har vi ikke et felles mål? å leve et fritt,lykkelig å innholdsrikt liv? kan vi ikke komme til enighet en gang?
    kan vi ikke være venner å leve i harmoni med værandre?
    Om vi leser bibel eller Koran så er vi alle søsken, vi stammer fra samme mor og far. respekter andre å du vil bli møtt med respekt. elsk andre å du vil bli møtt med kjælihet. få opp øynene folkens noe må gjøres men holdningene våre. PEACE N LOVE!

  23. Solfrid Skailand sier:

    Jeg skrev et innlegg om brenning av koranen med et innhold ikke samsvarer med bloggens opphavsmann. Hva slags blogg er dette som ikke tillater og publiser synspunkter som ikke er i tråd opprettshaver TTs egne synspunkter?

    Red.anmerk: sett deg inn i reglementet før du beskylder folk for noe.

  24. Ondskapen sier:

    Enig med stine, brenn koranen og ta med bibelen også, Jeg sa en gang i forrige århundre at ondskapen i verden i dag er religionen, og det viser seg å være rett, den er rett og slett ondskapen selv.
    Men de kan jo slette hverandre ut ved at vi som ikke bryr oss om det religiøse lar være å blande oss inn i dette, en naturllig prosses.

    Lørdag brenner jeg det jeg har funnet av koraner og bibler.

  25. Jesus sier:

    I et fritt land så bestemmer vi selv hvilke bøker vi vil brenne. Selv brenner jeg aviser for å få fyr på peisen. Vet at mange brenner ukurante bøker også, det er bra brensel.

    Det må være lov å mene at både Bibelen og Koranen er ukurante bøker. Begge bøkene står for innskrenking av ytringsfriheten og er en trussel for enkeltindividet. Kristendommen er delvis avvæpnet i det vesterlige samfunn. Islam er ikke avvæpnet, og i land der Islam råder er det ikke ytringsfrihet.

    I tilleg skal vi ikke tolerere at islamister skal få bestemme over oss eller terrorisere oss. At 11. september markeres med med koranbrenning har jeg derfor god forståelse for, men jeg ville ikke gjort det selv.

  26. TT sier:

    @Solfrid Skailand: Gjorde du? Så lenge du følger retningslinjene kan du poste så mye du vil. Om jeg er uenig eller ikke, blås nå i det. Så lenge du holder deg til temaet.

    Jeg har faktisk godkjent to innlegg fra deg i denne debatten. WordPress autogodkjenner nemlig ikke innlegg og dette står forklart under retningslinjene.

    Flere kommentarer i denne debatten er forøvrig hårreisende, men har latt de stå allikevel. Hvorfor? Fordi jeg ser temaet engasjerer. På godt og vondt.

  27. TT sier:

    @sinna: Denne presten-pastoren gjør bare ting så mye verre. Han burde tenke seg om og la dette være.

  28. TT sier:

    @evenv: Ikke snakk for alle er du snill. Gud er definitivt ikke menneskeskapt.

  29. TT sier:

    Du står fritt til å ha den meningen Eriksen. Jeg står fritt til å være dønn uenig med deg.

  30. Munich Machine sier:

    Jeg mener at dette er blåst ut av sine proporsjoner X 10 minst !

    La nå denne menigheten stå for hva denne menigheten står for, og ferdig med det. Amerikanere flest har ingen eller liten interesse av dette, og det er et 50-tall mennesker det er snakk om!

    Så får muslimene greie på dette og tar HELE USA som gissel på de påståtte fremtidige gjerninger som skal gjennomføres av en veldig liten menighet. det sier mer om at de er mer verdt enn de vantro! Og da reiser jeg bust!

    Så rent teknisk er jeg for brenning, men ikke som en protest men som en markering på at vi ikke lar oss diktere av «middelalderens svarteste øyeblikk».

  31. Rob Onez sier:

    Hva i all verden hjelper det å brenne ei bok???
    Vi må brenne selve muslimene!!!
    Først DA tar vi et steg i riktig retning!

  32. TT sier:

    @Rob: Så du mener at det å brenne et annet menneske er steg i riktig retning? Hvor da? I et samfunn der du skal vifte med lighteren hver du ser noen du ikke liker eller vil «ta»?

    Jeg setter dette litt på spissen, men det gjør vel du og? Eller?

  33. TT sier:

    Synes heller du skal komme med litt argumentasjon jeg Ulrikke, frem for å være opptatt av meg.

  34. TT sier:

    Begge deler er like ille og totalt respektløst.

  35. Rob Onez sier:

    TT:»Så du mener at det å brenne et annet menneske er steg i riktig retning?»

    Jeg ville aldri finne på å brenne et annet menneske.

    Men nå snakker vi ikke om mennesker, vi snakker om muslimer, vår tids verste skadedyr!

    Hvis ikke noe DRASTISK skjer snart, så er dette framtiden:
    http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU

  36. Helly sier:

    Jeg syns det å brenne koranen er fornuftig. Vi må stå sammen og vise muslimer at de aldri skal vinne frem med trusler om vold. Koranen har ingen ting i den vestlige verden å gjøre. Prøv å reis til saudi arabia med en bibel, det er forbudt.

    Håper koranen blir brent slik at Jan-tommy og andre sveklinger driter i buksa av frykt.

    Red anmerk: Lettere språkvask.

  37. @Helly: Du synes det å vise mennesker disrespekt og mane til en moralsk ustabilitet er en god handling. Det får du bare mene. Jeg tillater meg å mene annerledes.

    Det har ikke noe med å være svekling eller ikke å gjøre. Men å se helheten i en situasjon. Og heretter bør du backe opp argumentasjonen din. Ellers blir du ansett for et troll å være og da er det null mer kommentering fra din side.

  38. TT sier:

    @Rob: ser hva du skriver. Men dette er virkelig ikke måten å gå frem på. Det er dog en helt annen debatt vedr. innvandring, muslimer og hvordan man skal forklare dem hva som kreves av dem i Norge.

  39. saka sier:

    Jeg fordømmer koranbrenning. Det er helt unødvendig! Koranen er noe stort for muslimer, bare pga at det var noen som krasjet fly inn i world trade center med muslimsk-bakgrunn skal de ikke brenne koranen, det går jo utover alle muslimer! Kopier denne statusen om du fordømmer koranbrenning og er imot menigheten i USA

  40. TT sier:

    Jeg åpner etter litt betenkningstid denne for videre debatt. Meningene sålangt er notert. Vilkåret for videre debatt er at man holder seg til tema og dropper klaging, konspirasjonsteorier eller annet utenomsnakk.

    Red. anmerk: Oppdatert.

  41. saka sier:

    Sånn skal det være. De kan ikke brenne fordi de er red for att Gud straffer dem.
    Sak 1 og Sak 2

    Red anmerk: språkvask og linkfiks.

  42. TT sier:

    Hei saka: Det burde ikke vært sånn overhodet. Pastoren og menigheten hans har andre virkemidler som preken og nestekjærligheten som tjener saken langt bedre.

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!



Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.