23.06.2021

Bok 14-06-07-2011

juli 2, 2011 av  
Kategorisert under Personlig

Boksing, foto, snikfotografering, fortellerbehov som kan skape problemer, nye Oeys, former eller ei og verdighet. Litt om bygging i Oslo og en dose filmsnakk blir det også plass til.
Og nå er sommerens sykkeleventyr igang igjen. Oh la la!

Hva skjedde mellom 12 og 14? Ikke spør, såpass bør du kjenne meg nå.

Ikveld rettes de bokseinteressertes øyne mot Tyskland og Hamburg. Vladimir Klitschko og David Haye skal måle krefter. Denne kampen eller affæren har alt. Hatet, sinnet, det psykologiske spillet og hele tre titler på spill. Vinneren stikker av med alt. Hvem jeg tror vinner? Det blir knockout og den som vil mest av de to vinner. Ekspertene ser ihvertfall østover. Dem om det.

En annen som fort kunne ha fått juling, var også mannen som igår ble tatt for å snikfotografere urinerende jenter på Roskilde festivalen. Når 10 stykker går løs på deg, så burde vel det fortelle noe. Ikke særlig smart, bra eller gjennomtenkt, var det vel?

Og apropos det, liker du å fortelle hele tiden på Facebook eller Twitter hvor du er, hva du gjør, hvor du skal på ferie og hva du har med deg av verdisaker? Heller ikke særlig gjennomtenkt, for dette kan koste deg så dyrt.
I form av ran og/eller innbrudd. Nå varsler ihvertfall et forsikringsselskap at dette kan koste deg dyrt. Flere vil nok følge etter.

De kriminelle har blitt smartere og realiteten er at man faktisk må tenke seg grundig om. Fortellerbehovet ditt er greit, men tenk over dine handlinger og vis ansvar. Det vil garantert bli påkrevd i fremtiden og forstår det veldig godt. Er du uansvarlig, så har det sin pris.

I disse dager bygges det mye i og rundt Oslo. Togene står, T-banen går for halv mugge og det graves her og der. Men det stopper ikke med det. Til høsten skal Ensjøbyen påbegynnes, det skjer ting i Bjørvika og flere andre steder også. Hva byen mangler nå er et akvarium og minst to nye T-baneringer som virkelig går i ring. Jeg er spent på hvordan det tilslutt blir og man får bivånet dette selv i sin egen tid.

former er IN igjen? Hyggelig. Det hadde vært like hyggelig om modellbransjen begynte å tenke litt over hvilke signaler de sender. Når småbarn vil bruke Botox og jenter sier at komplekser ødelegger livskvaliteten, så forteller det tydelig om hvilken kreftsvulst hele denne bransjen er.

Har du lagt merke til at headeren på nettsidene forandrer seg rett som det er? Jeg kaller det for Oeys og i nær fremtid får jeg et sett med splitter nye til bruk. Det blir utrolig moro og gleder meg storveis. VampBea leverer alltid. Grafikk eller bilder, hun rocker. Som alltid. Smaksprøve? Nei, du får følge med fremover.
En liten oversikt over de finnes dog her.

Noen dager nå blir jeg uten kamera, da det er på tide med en liten sommerrens. 20+ prikker på bildebrikken og et par på kit-objektivet skal omsider fikses på. Gjett om det skal bli deilig å ta bilder uten å måtte tenke på prikkedøden.

Idag sparket Le Tour De France 2011 igang og fikk ikke sett åpningsetappen selv, men det gikk visst ikke helt som ønsket for Thor Hushovd. Imorgen venter nye muligheter og da skal jeg benke meg foran boksen med litt godis og leskedrikk til. Har blitt en sånn årlig greie å få med seg tre ukers sykkelmania i TV-ruten. Mer eller mindre.

Sommer er tid for ferie, iskrem, badestrand og sol. Men også for film. På kino eller TV. Selv skal jeg omsider få sjekket ut Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl. Ser ellers frem til disse filmene utover året: Apollo 18, Sherlock Holmes 2 og en 2011 remake av The Thing. Med HD-TV og blåstråle i sikte. Woho!

Skrevet for Lørdag 02. Juli 2011.

Publisert  02.07.2011, 16:00
Oppdatert 02.07.2011, 23:23

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.