15.05.2021

Sett fra undergrunnen i London (1/2)

juli 6, 2011 av  
Kategorisert under Metro

Har du vært i London før? Om du har det, så er jeg temmelig sikker på at du har vært på og reist med London Underground. Altså metroen i London. Samtidig er jeg temmelig sikker på at du ikke har sett reisen slik jeg skal vise deg den nå.

Sett fra cabdrivers view eller metroførerens synsvinkel på godt norsk.

Piccadilly Line fra Hammersmith til Chiswick Park.

Sett fra metroførerens øyne (Northern Line).

Sett fra District Line.

Del II

Publisert 06.07.2011, 18:00
Oppdatert 06.07.2011, 20:45

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.