24.01.2022

Ord-10-08-2011

august 10, 2011 av  
Kategorisert under Personlig

Snart er vi halvveis ut i August måned. Det begynner å bli høst ute og man vet at det grønne blir farget, mørket kommer tidligere og at tida går raskere. Katt, opptøyer, fikser og foto skal jeg skrive om idag.

Ikke bok, men ord.

Skiftet mellom sommer og høst er like forbløffende som hvor fort tiden går. Og for en tid dette har vært i det siste. Terroranslag i Oslo og på Utøya. Nå er det opptøyer i store deler av England. Ikke så rart at tiden går fort. For min del så ser jeg mer nyheter og leser mer aviser enn på mange år tilsammen. Uvirkelig, rart og skremmende på en og samme gang.

Mine tanker går til alle som ble rammet 22.7.2011 i Oslo og på Utøya. Til familie, venner, de overlevende og alle involvert. Like mye tenker jeg på de som er berørt av de voldsomme opptøyene i England nå. Dette er en tøff tid for dem alle, men de er ikke alene.

Tilbake er en nå gammel post på webben, kjent tidligere som Side 3 eller Skråblikket. Jeg kaller den inntil videre for Skråblikk og kan ikke umiddelbart love at den blir en stamgjest hver onsdag. Da blir det bare å gjenta gamle feil, men at den kan dukke opp igjen nå og da, er mye mulig. Dette er en av flere små fikser.
Ny grafikk og noen små endringer her og der blir det også.

Synes du er blitt mye katt idag? Og mer foto enn vanlig? Det tåler vel du som måtte være innom eller hva? Nå og da blir nok katt (såvel som andre dyr) presentert her. Både i tekst og bilder. Skal ikke nekte for det. Håper uansett at det faller i smak og ønsker alle en tørrskodd dag.

Publisert  10.08.2011, 22:00
Oppdatert 10.08.2011, 22:25

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.