29.03.2024

Bilder og bildevisning på nettsidene

juni 16, 2012 av  
Kategorisert under Hverdagsliv, Status

Hei! På en eller annen måte har du altså nå funnet veien til nettsidene mine. Det synes jeg er veldig hyggelig og håper du til vil trives. Såpass at du til og med kommer tilbake. Nå til litt viktig informasjon.

Heng med, for dette èr viktig.

Sidevinsing: forsiden har tre kategorier. Disse er per idag: Generelt, Meninger og Kultur. På fronten som under de ulike kategoriene vises det ikke bilder. Derfor må du trykke på overskrift som også er direktelink til artiklene. Både praktisk, kodemessig og gjennomføringsmessig sett var det best slik. Bilder finnes, men de vises altså ikke i thumbnailer.

Klikkbaserte bilder slik som finnes i noen gallerier og ymse galleriløsninger har jeg heller ikke. Grunnen til dette er at ikke alle har eller vil bruke Java. Derfor finnes bildene i selve artikler. Galleriløsninger er ikke noe for meg.

Nedlastninger av bilder er ikke mulig. Fordi jeg ikke deler bildene mine med noen. Du har naturligvis full adgang til å kommentere de eller like de. Men der stopper det også. Spørsmål ellers kan rettes hit.

Kommersielle hensikter: Det skal ikke forekomme noe bruk av nettsidene til kommersielt formål.
Dette ansees på samme nivå som tyveri, overtramp, voldtekt og frihetsberøvelse. Glem det. Først som sist.

HjemInfo

Kommentarfeltet er lukket.