28.09.2021

Timelapse og litt teknosvikt

april 24, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi, Personlig

Har snakket litt om dette med timelapse en stund nå. Igår tok jeg steget ut og testet dette ut. Stativ ble rigget opp, fjernkontroll ble testet og etter 200+ bilder hadde man med hjelp fått satt sammen sin første snutt. Dog ikke uten dramatikk.

Teknologien er herlig når den virker. Men når den svikter, så er den ikke like så herlig.

Canonen min må på verksted gitt. For under fotoshooten igår, så skjedde noe med speilet i kamerahuset. Utrolig kjedelig. Ord som oppgitt og frustrert er ikke i nærheten av å være dekkende engang. For min del håper jeg dette ikke er alvorlig og kostbart. Hvor lenge man blir uten kamera vites heller ikke. Planene om T-banefoto og slikt de neste dagene er ihvertfall avlyst nå.

Men nok frustrasjoner. Pusurpus er temaet i den lille timelapsefilmen og en stor takk til VampBea som har satt den sammen for meg. Mer om den skjønne pelsdotten finnes her.

Publisert  24.04.2012, 21:00
Oppdatert 25.04.2012, 01:00

Del på Facebook Del på Twitter

Kommentarer

2 tilbakemeldinger til “Timelapse og litt teknosvikt”
  1. VampBea sier:

    Kjedelig med teknologiske svikt av denne sort… men det ordner seg :) Håper du ikke blir lenge uten gromkameraet. Timelapsen ble morsom :)

  2. TT sier:

    Timelapsen var moro, men savner «babyen» min allerede. Ja, håper det går raskt. :)

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.