26.01.2022

Kan det ha vært Selma?

juli 27, 2012 av  
Kategorisert under Kultur

Alle har vi nok hørt om Loch Ness Monsteret og Seljordsormen. Men har man egentlig tenkt nøye over at det kan være noe mer i dette enn bare vanlige vandrehistorier? Spenstig men her drister man seg uansett.

Ukens godbit er nysgjerrig fremfor noe annet.

Oi oi oi! Lisbeth Vefall filmet det som kan vise seg å bli en sensasjon. En vanlig dag ute på Seljordsvannet ble plutselig ikke så vanlig allikevel. Kunne det være? Kunne det virkelig være Seljordsormen? Familien er ihvertfall skråsikre og om ikke annet så er dette oppsiktsvekkende.

Billedkvaliteten er ikke allverden, men se på videoen som er i langt bedre kvalitet. Den viser tydelig at noe svømmer i vannet. Om det er Selma eller ikke, så er det ihvertfall et spor nærmere mysteriet.

Publisert  27.07.2012, 16:00
Oppdatert 05.08.2012, 19:00

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.