26.01.2022

Ikke helt A4

august 11, 2012 av  
Kategorisert under Kultur

Det finnes mye i verden som ikke faller inn under kategorien A4. Guggenheim museumet i Bilbao er i så måte et fint eksempel. Ikke bare er det moderne, men også veldig spesielt. Elsket av noen og slaktet av andre.

Litt av en godbit får en si.

Se for deg noe som er blitt angrepet av en bokseåpner. Sannsyneligvis så er det ikke videre vakkert. Noen vil garantert mene at Guggenheim museumet i Bilbao er av den sorten. Mens andre liker det. Nesten som med ethvert menneske sine smakspreferanser og personlighet. Fascinerende at man kan få til slike byggverk er tanken som slår over en.

Vil du oppleve dette byggverket så må man ta turen til Bilbao. Priser og slikt finnes annet sted. Ukens godbit er ikke akkurat noe reiseagentur (heldigvis).

Publisert  11.08.2012, 15:00
Oppdatert 15.08.2012, 14:30

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.