23.06.2021

Bok 71-02-10-2010

oktober 26, 2010 av  
Kategorisert under Personlig

Idag skal det handle om samhold, ny skjerm, tanker og vennskap. Vi skriver Uke 43 og i det fjerne ser man kostymer, knask, knep og andre fargerike opplevelser som venter på en.
Det er på tide med en ny bok.

Men den er strippet for ditt og datt, men skal dreie seg om meg som mitt.

En finfin helg som inneholdt mye samtaling og litt sosiale greier hos NUK og senere på indisk restaurant sammen med to søstre, for å uttrykke seg slik kan oppsummere lørdagen. Søndagen gikk også unna med nye sosiale opplevelser og like fine opplevelser. Helgen gikk som den alltid gjør unna i en fei og spisset den litt med dette.

Det er også en lettelse å få unna et svært viktig brev, kanskje mitt viktigste brev noensinne i mitt 38 årige liv til nå. Vanligvis så er det å skrive ingen sak overhodet, men det er ikke alle situasjoner og settinger jeg er like glad å skrive brev i. Men nå er det overstått. Vær meg nådig og kryss fingerne for meg.

Igår plukket Lise og jeg opp vår venn VampBea etter noen forelesninger og dro opp til Lise hvor vi koste oss i mange timer med de gode samtaler, noen matbiter og koste oss fillete slik man gjør når en sammen sine næreste og kjæreste. Verten fikk også seg en knallflott ny pcskjerm. En «22» Acer skjerm. Misunnelig? Nei, for den ville blitt altfor mye for meg og mitt syn.

Er heldig og får overta «19» skjermen hennes, som er en Flatron 2009 modell. Den vil duge mer enn nok og er utrolig heldig (ja nok en gang) som har snille venner som forbarmer seg over meg. Kan si det igjen: slike mandager er bare så gode for sjelen.

Vennskap er noe av det fineste som finnes og det er deilig å bare kunne slappe av, være seg selv og la alt flyte. Man er jo Marta (jada, jeg tar det opp igjen) nok som det er ellers. Tok meg igjen idag å spørre seg selv om hvor dette året har blitt av og om tiden går fortere nå enn ellers. Svaret er nok at med så mye som har skjedd og skal skje så går tiden desto raskere enn før også.

Allehelgensdag, Alle sjelers dag og vinteren er alt nært forestående. Vi går inn i en mye mørkere tid på året og forstår godt at man vil be høstdepresjon og lavgir dra sin vei. Har hatt rikelige erfaringer med begge deler. Men vet at der jeg er nå, så kan slikt beseires. Med mot, godt humør og ved å styrke seg.

Tirsdagen har vært langt roligere. Men ikke uten action. Tidligere idag røk beltet mitt og da måtte man agere der og da. Turen gikk til Mortensrud senter og nærmeste Dressmannbutikk. En tur til tannlegen ser også ut til å nærme seg nå. Vondt skal vondt fordrive og ser faktisk frem til å bli ferdig med dette. Timingen for slikt passer aldri, men det må bare gå på et vis.

Jeg er litt i tankeboksen angående stilen på webben fremover. I alle år har jeg skrevet om ting som skjer der ute. Det kan man egentlig strengt tatt lese om i avisene. Har nok i stor grad gjort mitt der. Nå skal det være mer rundt det dagligdagse, foto, kultur og mer meg. Får lage meg en skisse og gjøre klar til versjon 2.0.

Skrevet for perioden 24-26. oktober 2010.

Publisert  26.10.2010, 17:00
Oppdatert 28.10.2010, 03:55

Del på Facebook Del på Twitter

Kommentarfeltet er lukket.