03.08.2021

Fastpris er ren bløff

februar 26, 2009 av  
Kategorisert under Meninger

NetCom tror kundene er dumme. Grafikk: VampBea.Fastpris på mobil har jeg vært kritisk til fra starten.
Nå later det til at forbrukerombudet aner uråd også.

Tidvis kan det virke som NetCom, Talkmore, Tele 2 og operatørene tar sine forbrukere for å være dumme.

Reklame vs fakta

De fleste vet at selv en gris kan pyntes, om man har sminke nok. Reklame er manipulerende lett å ty til. Men når virkelighet og fakta kommer for en dag så blir gla`sangen fort sur. Jeg har nemlig til gode å se en mobiloperatør som faktisk gir riktig bilde av hva en tjeneste koster.

Dessuten kan dette terpes til det kjedsommelige: faste priser er såvisst ikke det samme som fastpris. Noe jeg mistenker diverse strateger for med vilje å ikke ha fått med seg.

Les hele saken

Kommentar: Mobilselskapene er ute etter å tjene penger. Da passer det seg å drive med falsknerspill og lurerier. Men det blir alltid avslørt. Mon tro hvem som har guts nok til å innføre fastpris slik det bør være. Jeg tviler på at noen tør.

Kommentarer

2 tilbakemeldinger til “Fastpris er ren bløff”
  1. TT sier:

    Takker og bukker. :)

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.