03.06.2023

Personvernserklæring

september 2, 2007 av  
Kategorisert under Status

Du er trygg på Tommy`s Tanker. Foto: SXC.Når du besøker Tommy`s Tanker så skal du vite at dine aktiviteter på nettstedet ikke vil bli overvåket eller misbrukt. I den anledning har jeg laget en personvernserklæring som forteller hva som logges.

Dette er ment som informasjon for din sikkerhet og brukskomfort.

Loggfiler

Som med alle andre webtjenere på internett, så blir all trafikk på nettsidene logget til webtjenerens loggfiler. Webtjenerens loggfiler er helt private og blir ikke offentliggjort for øvrigheten eller til en tredjepart uten noen rettskraftig kjennelse. Loggfilene brukes til data for helt anonyme statistikkformål. Statistikken vil derfor ikke bli publisert på nettet.

Informasjonskapsler (kjent som Cookies)

Om du velger å poste en kommentar til et innlegg, så lagres det tre informasjonskapsler på din datamaskin. Dersom din nettleser aksepterer slike. Den ene lagrer navnet ditt, den andre lagrer e-postadressen og den tredje din URL (link). Slik at nettleseren din automatisk fyller ut denne informasjonen neste gang du vil legge igjen en kommentar.

Informasjonskaplsene blir lagret på din datamaskin og sender ikke ut noe informasjon til en tredjepart.
Det er viktig å poengtere at informasjonskapslene ikke brukes til andre formål enn de som allerede er nevnt.

Din e-postadresse

Hvis du poster en kommentar, så må du legge igjen en reell og fungerende e-postadresse. Slik at jeg kan ta kontakt med deg vedrørende din kommentar, om det er behov for det. Kommentarer hvor det kommer frem at e-postadressen helt tydelig er falsk, blir slettet. Din e-postadresse blir ikke vist på nettsidene eller delt ut til tredjepart uten at en rettslig kjennelse foreligger.

Spørsmål vedrørende personvernsærklæringen kan rettes til meg via kontaktskjemaet.

Tusen takk for at du tok deg tid til å lese personvernserklæringen for Tommy`s Tanker.

HjemRetningslinjerInfo

Kommentarfeltet er lukket.