15.05.2021

Politikk, lapskaus og sånt

mars 13, 2009 av  
Kategorisert under Hverdagsliv, Personlig

Venstre, partiet jeg er aktiv i. Grafikk: Venstre.Hvem hadde trodd at jeg skulle bli en politiker
Neppe så mange, inntil ifjor sommer.

Da meldte jeg meg inn i Venstre og nå i 2009, så har jeg fått et mer aktivt liv.

Kursing

Fra et årsmøte i Oslo Venstre. Foto: Oslo Venstre.Igår kveld var jeg på første del av Venstreskolen del to.
Den tar for seg mer fordypning om partiets historie og vi drev blant annet med presse og mediearbeide. Mange av de jeg var sammen med, gikk jeg del èn med.

Det var hyggelig å se dem igjen. Mye av stoffet er tungt, så skal renskrive notater, lese og tenke litt idag. Mye informasjon som skal sorteres i en passe stor knoll.

Lapskaus og msn

Middagen eller hmm, nattmaten min. Foto: Trondhjems.Nå har klokken rukket å bli, vel..så altfor mye. Er det ikke typisk? Tiden raser jo bare avsted som vanlig. Prater litt med venner på msn, tv`en surrer i bakgrunnen og litt lapskaus-on-the rocks har blitt inntatt. Fort og gærnt.

Men jeg liker det jo slik. Burde sikkert ha lagt meg, men det blir nok å se ukens episode av TNA Impact, kose seg med litt cola, oppdatere webben og så sove.

Lesing og handling

Jeg har nok å lese på, liten tvil om det. Foto: SXC.Fredagen kommer nok til å gå med til mye lesing. Kurspapirer, partiprogrammet og muligens prinsipprogrammet også.
Så rundes det nok av med handling og en deilig varm pizza. Kanksje noen powervafler til dessert også?

Denne dagen blir nok avsluttet med litt film. Skal omsider få sett Fritt Vilt II. Runder nok av med ukens episode av WWE Friday Night SmackDown før jeg finner sengen. Lørdagen blir lang og da er det greit å være uthvilt.

Kommentarer

2 tilbakemeldinger til “Politikk, lapskaus og sånt”
  1. VampBea sier:

    Se her ja.. hehe :)

  2. TT sier:

    Kommer mer av det fremover. Skal senere idag forklare profilendringen litt. :)

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.