15.05.2021

Forbrukeren og det offentlige

juli 5, 2009 av  
Kategorisert under Webarkivet

Når det offentlige tar feil. Foto: SXC.Hva gjør du når overtramp mot deg begås?
Kanskje du faktisk burde ta saken til media.

Kunden er sjefen heter det så fint. Det kan diskuteres.

Eldreomsorgen

Eldreomsorgen er det så som så med. Foto: NRK.La meg begynne med eldreomsorgen. Det er ikke alltid den akkurat skinner. Martha Sogn (75) har fått erfare at ikke alt er som det skal i Råde Kommune. Hun har måtte ta til takke med plass på et lager i kommunens sykehjem.

Dette er så skammelig og uverdig som det kan få blitt. Hva måtte til for at noe skulle blitt gjort? Og da snakker jeg ikke politiske vedtak. Jo, media måtte ta tak i saken. Det gjorde Aftenposten og først nå ser det ut til å skje noe.

Posten som kryper

Posten er ikke alltid pålitelige. Foto: SXC.En annen sak er den Guðrún Jóna opplever med Posten Norge. Jeg har skrevet om henne her før. Men til saken, i lang tid så har Posten glimtet til med dårlig service og lite lydhørhet. Tilslutt rant det over og en sint bloggartikkel ble til.

Først når ABC Nyheter tok tak i saken, så begynte ting å skje.

Da valgte posten å legge seg helt flate. At ting kan bli borte fra tid til annen er som så. Men gjentatte tabber er ikke godt nok. Folk er avhengige av at posten kommer frem og tjenesten fungerer. Uten å måtte be media om hjelp.

Konklusjonen: er at det offentlige må ta seg sammen og begynne å lytte til forbrukerne. Altfor mange klagesaker tyder på at de ikke gjør nettopp det.

Publisert 05.07.2009, 02:30
Sist endret 05.07.2009, 02:32

Del på Facebook  RSS  Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.