15.05.2021

Forherlige fredag

september 18, 2009 av  
Kategorisert under Hverdagsliv, Moro

Forherligelser. Foto: SXC.Ingenting er som forherligelser og sene oppdagelser.
En ahaopplevelse eller to lurer rundt hjørnet også.

Ta deg en brødblings, len deg tilbake og gjør som sjefen sier.

Farlig farlig

Hørt den før? Helt sikkert. Vi har jo alle vært skrikerunger og småramp en gang i tiden. At noe er farlig kan godt stemme. Som for eksempel fiskeleveren. Denne herligheten anbefales kun for menn og eldre. En potensiell sak for barne og likestillingsministeren?

Er du ikke av den skvetne typen, så kan det kanskje friste litt med en munnfull pinjekjerner. Visste du forresten at det er fullt mulig å få utslett og kløe av røykeslutt? Å jada, bare se selv. Ergo, så gir nytelser (bitter)søt kløe.

Rett, galt og sånn

Likhet for loven? Foto: Wikipedia.Jeg visste at det ville bli sutring og har alt snakket om det. Men Kjell Magne lever fortsatt i håpet. Det skal han nå bare få lov til å gjøre. Nå har en valgforsker funnet ut at det ville blitt valgseier uansett. Det er bare å ønske velkommen etter.

Husker noen bråket rundt Åslaug Haga og det berømte stabburet hennes?
Nå prøver Carl I. Hagen seg med en frekkis. Politikere og likhet for loven går ikke alltid hånd i hånd. Forherligelser og regelrett frekkhet.

Sex og lånte fjær

Blomster, bier og Rammstein. Foto: SXC.Trøtt, nøden og lei etter jobben? Rammstein har løsningen på problemet ditt. De tyske technorockerne er ute med singelen som lyder det velklingende navnet «Pussy». Og her overlates lite til fantasien.

La deg rive med, men husk bare at lånte fjær ikke nødvendigvis er gratis.

Om trangen til spenning og en opplevelse er der, så kan man alltids ta seg en tur på vannet. Slik denne karen gjorde. Hvorvidt det anbefales er en helt annen sak. Kanskje ringe en venn istedet? The Pirate Bay er forresten tilsalgs.

Kommentar: Selvom rådmannen sier nei til kaffeslabberas, så kan jeg med all visshet si god helg. Den er sikkert vel forunt. Om du er i farta eller ikke.

Oppdatert 18.09.2009, 16:42

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.