28.09.2021

Bok 11-04-01-2010

januar 15, 2010 av  
Kategorisert under Personlig

Skrekkopplevelse. Glede og latter, men samtidig gufs og forundelse. Torsdagen inneholdt litt av hvert, med noko attåt. Jeg tror det er slike dager som gir næring til det man kalle: et godt liv. For man skal oppleve litt for å kunne erfare og forstå.

Med en honnør så går torsdagen inn i fredagen.

Det betyr altså pr definisjon at helgen er nær og vi er halvveis ut i januar måned. Jammen så har ikke denne måneden gått fort også, etter en litt treg og dvask start. Ettertenksomt spør jeg meg om gårsdagen virkelig var sann og innser at den virkelig var det. Aversjonen mot tallet 13. er ihvertfall ikke blitt noe mindre, av flere grunner.

Haiti og de grusomhetene de har opplevd gjør sterkt inntrykk på meg. Sterkt og ekkelt inntrykk ble det også i natt da selskapet som drifter nettsidene mine tok en tur i asfalten. Lenge kunne det se ut til at sidene mine var borte og den iskalde følelsen av skrekk og vantro bredde seg. Men det gikk bra tilslutt. Takk gud for det.

V som i venner, gode venner og hjelpsomhet er så gull verdt. I så måte er VampBea, som har webdesignet og gjort disse sidene mulige helt enestående. Uten hennes fantastiske innsats, så hadde ikke dette vært gjennomførbart. Det kan jeg si med en eneste gang. Hva det var som egentlig skjedde i natt? Det vet jeg ei, men for en opplevelse. Kunne fint vært foruten det.

På en annen side, så er det jo slike ting som må til. For å innse hvor mye venner betyr for meg og hvor viktig det er å være takknemlig for det man har, uansett størrelse, verdi eller betydning. Jeg ser på hele episoden som en sterk påminnelse og er glad for at alt er ved det normale igjen.

Latter, glede og kos. Ja torsdagen var en fin dag fra begynnelse til slutt. I selskap med gode venner så går timene uendelig fort. Men det er og vil alltid vært slik, i godt selskap så fyker tiden afsteds. I døgnets bris mot ny dag, nye muligheter og lærdom. Det er også morsomt å få en ny venn over på Facebook. Nå gjelder det å få henne og en annen venn på Twitter også.

Idag var også første gang jeg kan huske at jeg har gått igjennom en gravlund uten å føle noen direkte frykt. Noe kunne jeg føle, men tror jeg for nå skal la det bli med det. Dette er ikke alt som kan forklares og tiden er ikke rett for dette enda heller. Men, enda en erfaring rikere. Ups, ja stopp en halv der.

Avslutnings vis er jeg glad for at min venn og fotomentor har fått tilbake babyen sin fra reperasjon. Jollyjoy! La nå dette markere starten på en ny fin tid med masse foto, kreativitet og fotofikling. Jeg har funnet meg et nytt gallerioppsett som skal kjøpes de nærmeste dagene. Har som (tidligere nevnt) en voksende backlogg med bilder som skal sjekkes ut. De beste av dem vil publisert fremover.

Tankene mine går til kusinen min som idag drar nordover for å ikle seg kongens klær. Det gjenspeiler seg i headeren som er til ære for henne. På tampen vil jeg si følgende: Island, dere bør nå forstå hva alvor virkelig betyr. Med dette ønsker jeg alle en god fredag og en riktig flott, fredfylt helg.

Skrevet for Torsdag 14 januar 2010 og litt med fokus rettet inn i fredagen.

Publisert  15.01.2010, 01:00
Oppdatert 15.01.2010, 02:50

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.