21.06.2021

Bok 41-02-03-2010

mars 2, 2010 av  
Kategorisert under Personlig

Noen bør skamme seg mer enn andre. Foto: Colourbox.Mer svensk dårlig oppførsel, ny hoppbakke, knallharde fronter, litt uvær og ny dose med tv-krangling. Noen klare kommentarer om sex, abort og voldsom natur kommer også. Se opp for en istapp, ta livet pent og avhengighet er ingenting å kimse av.

Men aller først, bla opp på side 41. Les meg, se meg og husk meg.

Misunnelse er ofte kilden til all krangling og misforståelse. Men nå har jeg i bunn og grunn fått dosen min av Sverige. Det holdt på før OL, under OL og nå i etterkant. Trakasseringen og vitsingen som svenskene stadig kommer med. I forrige uke var det Aftonbladet, idag er det Gunde Svan og imorgen noen andre. Sura bror? Sverige anser jeg ikke som noe broderfolk, men en ufrivillig og irriterende nabo.

Anspent forhold er det nå også mellom Dubai og Israel. Etter drapet på en Hamas-topp er det blitt bestemt at israelere ikke lenger har adgang til Dubai. Det er spesielt og tøft, men dersom anklagene stemmer, så er det noe i dette også.

Det er ikke bare Chile som sliter med ettervirkninger av det kraftige 8.8 jordskjelvet og nå også flodbølger. Europa har også hatt sin runde med skikkelig ruskevær igjen og skadomfanget begynner tydelig å vise seg. Naturen gir oss sin mest voldsomme side og da blir det fort veldig stygt også. Plyndring, opptøyer, kaos og store ødeleggelser.

Har forøvrig lyst å si et par ting. For det første: nei, 14 åringer er ikke klare for å sette til verden barn. De er jo selv barn og bør få ha ungdommen ifred. Til skole, venner og det å utvikle seg. Tragisk, det er alt jeg kan si når mennesker velger å ta abort på direkten. Dette er drap og bare så ufattelig usmakelig.

Nok drama? Kanskje litt intriger istedet? Nå er en ny sesong med Farmen igang på TV2 og den første på to år. Har ennå ikke sjekket dette ut, men skal ta en titt senere. Har ikke noen spesielle forventinger overhodet. Men om ikke annet så kan det jo funke som underholdning eller god trening for lattermusklene. Promoene kan tyde på mer krangel og intriger.

Selv velger jeg å oppleve noe annet spennende. Imorgen skal ny Holmenkollbakken innvies. Har planer om å dra dit sammen med en god venn. Med nistepakke, sitteunderlag og fotostæsj. Dette blir gøy og ja, det blir bilder. Ikveld skal filmen «The Road» sjekkes ut. Filmanmeldelse kommer. Ha en flott dag alle sammen.

Skrevet for Tirsdag 02. mars 2010.

Publisert  02.03.2010, 02:45
Oppdatert 02.03.2010, 03:28

Del på Facebook  Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.