18.05.2021

Gå av Kleppa

april 7, 2010 av  
Kategorisert under Meninger, Moro

Selv en klovn kunne gjort bedre jobb. Foto: Colourbox.Jeg vet ikke helt jeg. Noen gode svar har jeg ikke. Uffda og auda. Disse glosene har man hørt fra samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa de siste dagene. Det begynner å ligne et nivå der tragikomisk erstattes med hånlig og et fortvilt oppsigelsesforsøk.

Det er kommet til et punkt der nok er nok.

Hun vil ikke

Samferdselsministeren er blitt kalt prinsesse vil-ikke av de ulike mediene. Det er bare å konkludere med at hun ikke har holdningene og det som skal til for å få NSB og hele togproblematikken på skinner. Færre tog, flere tog, mer penger til tog eller konkrete løsninger? Ingen vet, hun vil bare ikke. Og når en politikere ikke vet så bør man bare få fjernet vedkommede først og sist.

Når du demonstrerer dette så tydelig med å komme forsent til din egen pressekonferanse og argumentere med: auda og usjda, så er bunnen nådd. Du er ikke rett person og bør rydde pulten Kleppa. Gjør alle en stor tjeneste og gå av, snarest.

Visjoner

På sporet? Nåvel. Foto: SXC.NSB som et godt stykke Norge trenger en politiker med visjoner og handlekraft som kan styre. At statsminister Stoltenberg vil så tvil med Knut Arild Hareide som tar til orde for forandringer, er for å beskytte sin egen minister. Selv han må se at dette ikke kan pågå noe stort lenger og at noe drastisk må gjøres. Man registrerer at det snakkes om å ruste opp Jernbanen.

Er det derfor det daglig oppstår problemer?

En eldre dame sa det så fint nylig, når man fyrte med koks så var det ingen slike problemer. Men den gang hadde de også politikere med tæl og tiltaksevner. Idag sitter vi igjen med politikere som ikke makter å få til noe overhodet. Deriblant Kleppa.

Kommentar: Kjære samferdselsminister, rakk du ikke toget ditt? Mange rekker ikke toget sitt hver dag eller kommer seg på jobb i tide. Men de gir ikke blaffen for det. Når har du tenkt å ta ditt ansvar og slutte med den useriøse oppførselen?

Publisert  07.04.2010, 20:00
Oppdatert 13.04.2010, 02:00

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.