03.08.2021

Ukens godbit – Uke 52-2010/2011

januar 1, 2011 av  
Kategorisert under Kultur

Blogging kan være så mangt og noen bloggere er mer populære enn andre. Men hva om du egentlig ble lurt trill rundt? Tre var ikke tre, men èn og hva nå med bloggen? Tja, den går nok mot nedleggelse gitt. Illusjoner er ikke ment å vare for alltid.

Ukens godbit tar for seg denne gangen en sexblogg av alle ting.

Litt om ukens godbit:

Hvem:  Det vet vi ikke (ennå).
Hva:  Sexblogg som er avslørt som falsk
Hvor: Ett sted i Norge
Når:  31.12.2010
Emne: Sexblogging
Link: Flinkepiker
Kilde:  Bløffet 100.000 lesere
Nettside: Dagbladet

Og her er godbiten selv. Ta en titt.

Ingenting varer for evig. Juks løgn og fanteri varer aldri lenge. Faksimile: Flinkepiker.

Begrunnelse: Hvorfor skriver jeg om akkurat dette og for en måte å begynne 2011? Vel, jeg skriver om dette fordi det er noe komisk og litt spesielt. Kanskje var det et PR-stunt eller kanskje ikke. Kanskje lå noe dypere bak. Hvem vet. Nå er nok sikkert mange lesere skuffet. Undertegnede har selv lest denne bloggen tidligere og fått seg en god latter eller to. Men nå er alt bortevekk og erstattet med en videosnutt.

Hva kan man si? Fri fantasi og ikke emoblogg. Det er ihvertfall en 28 år gammel kvinne sin grunn for å skrive bloggen. Når man greier å trekke 100.000 bloggere og i tillegg lure dem trill rundt så er det ihvertfall ikke noe i veien med kreativiteten. Man bare får bare ønske den (eller de) bak bloggen lykke til videre.

Publisert  01.01.2011, 13:00
Oppdatert 01.01.2011, 13:53

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.