21.06.2021

Bok 03-06-02-2011

februar 5, 2011 av  
Kategorisert under Personlig

Februar, morderføre ute, nordlys del ørten, ansvarfraskrivelser, småforandringer på web og tanker rundt tilgjengelighet, dagliglivet, prøvelsene og dårlige innflytelser. Muffins, drømmer om nytt kamera, våren og kanskje et annet liv er også temaer jeg tar opp idag.

Vers 3, side 1, kapittel 6. Du vet greia, heng med.

Jeg er glad over at januar er historie for denne gangen. Februar til tross for morderføre og skiftende vær er tross alt et skritt nærmere de lysere tider. For meg synliggjør det også at man snart er helt fri og kan ta hele sitt liv tilbake igjen. Gamle tabber er bokstavelig talt betalt for og endelig blir man igjen sjef over sitt eget liv. Lys betyr jo for meg også en ny begynnelse og bedre tider i sikte.

Oslo Legevakt har også sitt å si om denne tiden på året og mener folk brekker armer og bein fordi de har det for travelt. Joda, det moderne mennesket er overstresset fra før av, men se mot kommunen også som ikke strør i byens gater, på t-banestasjonene og på vanskelig ferdselssteder. Hovmod passer seg ikke.

Har du lagt merke til noe spesielt på nettsidene de siste dagene? Har endret litt på forsiden og arkivet er nå flyttet til egne sider med årsarkiv hvor måned til måned arkivene finnes. De siste kommentarene på artikler kan også sees på forsiden og ellers nå. Noen flere ubetydelige småfikser kommer også så smått om.
Er strålende fornøyd og retter en stor takk til VampBea.

Hvem eier marka egentlig? Det har jeg lurt på titt og svært ofte. Skiløperne, turgåerne, kommunen, den sinte naboen eller hvermansen? Meningene er nok ganske mange og saker som denne er bare nitriste, rett og slett. Å prøve å spidde en liten hund, blir bare å dra dette så altfor langt.

Forøvrig så må jeg si at Lyse er meg noen merkelige skruer, på lik linje med Nettavisen og alle andre som synes det er OK å promotere porno sånn cirka 24-7. Det må være ekkelt å vite at kommunen din generer inntekter på noe som er med på sponse illusjoner, løgn og ødelagte liv. Og som i veldig mange andre saker kan de «ikke se problemet». «Briller» og etikk er ting de burde skaffe seg snarest.

Som en digresjon den motsatte veien, se for deg denne: du slipper en kraftig promp og befinner deg på feil sted til feil tid, som for eksempel i Malawi. Ja, nå risikerer du faktisk å bli fengslet for dette. De ønsker å forby promping der. Ja, det får en si.

Ofte kan det å bo i Norge være en ulempe. Si nå at man for eksempel er ute etter visse produkter som blant annet en serafisk rosenrkans eller feks et PPV-show ala WWE Royal Rumble 2011. Niks, det får man ikke tak i her overhodet. Ikke får man tak i visse iskremstyper, medisiner eller Mountain Dew heller for å trekke frem andre eksempler.

Canon IS Ixus 100 og enda mer Canon litt høyere opp i prisklassen. Jeg drømmer (og sparer til dette) om dette like mye som jeg gleder meg til våren og en vidunderlig årstid der alt på en måte våkner litt mere til liv. Har disse tingene noe til felles? Ja, de har mye til felles og skal-kommer til-vil gi meg mye glede.

Tålmodighet, det å legge bånd på seg selv, ha en viss moralsk standard og unngå dårlige innflytelser er da alle ting som preger med tydelig i disse dager og vær sikker på en sak: ikke forstår eller vil forstå. Er en ikke som A4 snittet idag så er man rar, gal, dum, reaksjonær og en det ikke er så farlig med. Det har også blitt en god unnskyldning for å ikke hjelpe en, enda du er blitt lovet det.

Dette har ihvertfall fått meg til å tenke litt over livet mitt i det siste. Jeg finner meg ikke i alt mulig riktig ennå, men kanskje muligens en dag. Ønsket om å bryte opp og leve et helt annerledes liv sniker seg nærmere og nærmere mine husvegger ihverfall.

Så du forresten nordlyset i natt? Det gjorde ikke jeg og har heller ikke noe kamera for tiden til å ta bilder av det, men det skal ha vært litt av en opplevelse for de som fikk bivåne dette. Har skrevet litt om dette her og lar meg atter en gang rive med. Noe så vakkert og majestetisk da. Hadde det vært godt med en muffins nå? Her ihvertfall et bilde av noen og jepp, de smakte godt.

Mens jeg tenker over at trofasthet, viljestyrke og en porsjon sunn fornuft kan en hjelpe en å holde seg unna trøbbel. Narvesen påstår at om du har lyst, så har du lov. Jeg vil heller be folk tenke seg om, minst to ganger og det gjelder for absoulutt alt. Fortsatt god helg folkens.

Skrevet for Lørdag 05. feburar 2011.

Publisert  05.02.2011, 23:00
Oppdatert  06.02.2011, 06:00

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.