15.05.2021

Ord-04-06-2011

juni 4, 2011 av  
Kategorisert under Personlig

Noen dager er gode. Andre er dårlige. Noen har bra vær, andre har uvær. Noen vil gifte seg. Andre vil skilles. Og noen vil ikke være husmor. Sim-kort ble satt i feil og lærepengen blir trolig kostbar.

Solen skinner som en vennlig hånd på min lave skulder.

Fikser det sjæl jeg ass. Men nei, det fikset seg ikke gitt. Etter en dag må den nye mobiltelefonen leveres på service fordi 10 tommeltotter slår inn. Godt gjort ikke sant? Jo, jeg synes det. Noen ganger undres man på om man er smellfeit mellom hvert øre. Men jeg har nok lært meg forskjellen på microSD kort og micro-sim kontra vanlig sim-kort nå. Fortsettelse følger (mest sannsynelig).

Jeg vil ikke være husmor, proklamerer Tonje Langeteig fra tv-serien «Dating i mørket» i en ny musikkvideo og blir skjelt ut fra alle kanter. Berømmelse har sin pris på godt og vondt. Enten man er A, B,C eller D-Kjendis. Vel vel, hver sin smak. Hva med denne istedet?

Hadde Jerry Seinfeldt kommet til Norge for 15 år siden så skulle jeg vurdert å dratt. Men i 2011 så er nok interessen en annen. La gå at jeg fortsatt ler godt av gamle Seinfeld-episoder på TV3. Men det stopper der også for min del. En god latter forlenger livet. Og er best på TV. Slik Solo er best iskald med masse isbiter i den deilige sommersolen.

Og trøsten får være etter tunge dager, tabber og feil, at man reiser seg og lærer av feilene sine. Jeg er ikke perfekt og det kan du sitere meg på så lenge jeg måtte drive disse nettsidene og være i live. Ønsker alle en fortsatt god helg.

Publisert  04.06.2011, 14:00
Oppdatert 04.06.2011, 14:25

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.