15.05.2021

Bok 22-02-08-2011

august 23, 2011 av  
Kategorisert under Moro, Personlig

Fotomoro på Tjuvholmen og ved Østensjøvannet. Kraftig jordskjelv rammet østkysten av USA og jeg føler for å snakke litt om fornuft, følelser, politiske løfter og mediers opptreden (del +++). Ny bok.

Dags for numero 22. Ikke catch 22 vel og merke.

Britiske medier mesker seg over at de har vært på Utøya og ikke lyttet til AUF sine ønsker. Om de har behov for å oppklare det faktum at de er ufølsomme og gir blaffen, så trengs ikke det. Den jevne avisleser vet nok dette godt fra før av. Desverre. Mediene burde i det hele tatt vise mer hensyn og opptre fornuftig nå. Noe som også innebærer at man ikke må trykke bilder av en massemorder hver eneste dag.

Jeg forstår at folk har sterke følelser rundt dette og har behov for å få avklart mange ting. Men å blindt la seg bruke i en farlig mann sitt spill og opptre som nyttige fjols vil bare skade mediene mer enn hva godt er. Ønsker de virkelig å trigge flere til å begå terrorhandlinger i fremtiden? Kynisme vs salg for enhver pris.

Det skrives mye om valgkamp og morsomme utspill fra den nyvalgte KrF-lederen. Friskt. Men, etter å ha sett denne debatten er inntrykket: ord, ord, ord og akk så tomme tomme ord. Snakk er billig og handling er dyrt.
Men handling gir ihvertfall resultater. Tomsnakk gir ingenting. Det var ikke akkurat slik at jeg fikk lyst å smøre meg inn i grønn gele, juble og løpe gatelangs midt på lyse dagen. Ikke at det var aktuelt uansett.

Terror eller jordskjelv? Det Hvite Hus, Pentagon og Capitol Hill ble evakuert etter et kraftig jordskjelv på 5.9 richters. Heldigvis ser skadene ut til å være moderate og noen spøker til og med om dette i ettertid. En venn av meg i Baltimore var ihvertfall rystet og skjønner hun godt. Unner ingen å oppleve dette.

Foto. Foto er moro og balsam for sjelen. De siste dagene har det blitt mye bilder. Etter månedsvis og mye snakk dro jeg med VampBea til Østensjøvannet. Med seks oppskårede brød og mye godt humør. Fuglene fikk mat, vi fikk gode motiver og mange fine bilder. Timene gikk fort slik de alltid gjør når man har det koselig. Det var i hele tatt en fin fin dag.

Fremover kommer det nok mye bilder fra denne fototokten og fra Tjuvholmen der måkene fikk brød og noen herlige bilder ble foreviget. Det er utrolig for tamme og nærgående måkene er der. Fugler er i det hele tatt herlige og så elskelige dyr. De gir ikke bare bra motiver, men så mye glede, latter og smil.

Vann er vått, himmelen er blå og livet kjennes godt. Det er både som rim og et faktum å konstatere.

Skrevet for Tirsdag 23. august 2011.

Publisert  23.08.2011, 19:00
Oppdatert 25.08.2011, 15:30

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.