23.06.2021

Eksplosiv frokost

september 12, 2011 av  
Kategorisert under Kultur, Moro

Det er mandag morgen. Grått ute, småkaldt og gufsat. Corn flakes, masse syltetøy, drikke lettmelk rett fra kartongen. Aaah, høres det ikke deilig ut? Men hum, varm frokost. La oss varme Corn flakesen litt. Men hva får man da? Kabooom!

Enda en liten klassiker fra Mot i brøstet.

Husk bare på dette: mais utvider seg og det å varme opp Corn Flakes er ikke akkurat en genistrek. Derfor ta det pent idag og husk å stemme. For akkurat din stemme teller. Om du vil ha Stang Ut,  Stang inn, Høyre, Venstre, fremover eller bakover er faktisk opp til og enhver. Her som der.

Publisert  12.09.2011, 00:00
Oppdatert 12.09.2011, 01:00

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.