29.11.2021

Bok 02-03-01-2012

januar 25, 2012 av  
Kategorisert under Personlig

Foto, mjau, «ny blogg», nok en matkrise og litt tanker om teknologi anno 2012. Den nakne sannhet, realitets-tv og nordlys igjen. Dette blir nok en kort, men fattet bok for idag.
Men «erre så nøye a»?

Finn frem brillene, bla opp på side 2 og følg med.

Har siden forrige bok lagt ut litt i bilder og det kommer mer snart. Fotoblogg? Sluttet å skrive? Nei og nei er svarene på disse spørsmålene. Men at det blir mer foto på nettsidene ja og for n`te gang, dette er ikke en blogg. Men satser på omsider få litt fres på fotograferingen og siden jeg ikke gidder å bruke galleriløsninger, så legges det ut her.

Og apropos blogg, jeg må fortelle dere litt om min følgesvenn. Herr Due heter han og er en vakker hvit due. Liker seg godt på en kvinnes skulder og sier at de er snille med han og gir han godbiter. Så hvem er han? Jo, en hanndue som flyr hit og dit. Han biter! Men det er om du ikke gir han godbiter.

Han erter meg og sier blogg, men det blir nok mer en slags dagbok. Følg med!

Mjæv sier katten og kunne nok tenkt seg en duebiff eller annen god og mør fugl på menyen. Men det får bli med tankene pus. Har idag lagt ut bilde av den yndige Madonnapus. Har lest om flere stygge saker der dyr blir mishandlet i avisene de siste dagene. Derfor føltes det riktig å legge ut bilde av en skjønn katt som får masse kos og er blant snille mennesker.

Krise? Nå igjen? Først var det Eurokrise (og den er ikke over), så var det smørkrise. Nå er det kjøttkrise på gang. Hva skal man si? Kanskje det er nettopp en skikkelig krise vi mennesker trenger, så vi en gang for alle kan lære.

Du henger etter! Joda, jeg har fått høre den. Ikke har jeg flatskjerms-TV, Blue-Ray spiller, iPhone (og det vil jeg ikke ha heller) eller supermoderne stereo-anlegg eller hjemmekino. Og heller ikke Playstation 3 gitt. Lever man i steinalderen? Sikkert sånn teknologisk sett. Omsider vurderer man å kjøpe seg ny tv, Blu-Ray spiller og et stereoanlegg så kan få naboene til å minnes hvem sjefen i borettslaget egentlig er.

Hva har den nakne sannhet og for eksempel en reality-tv serie til felles? Jeg har ihvertfall følelsen at de ikke har noe til felles. Etter at man over noen år har tittet på Big Brother, Farmen, Jersey Shore (smågløttet) og andre rare ting, så kommer man fram til at svaret er nei. Alt er jo oppkonstruert. Nei takke seg til annen type tv og helt gamle tv-serier da.

Må bare si at de som har fått oppleve Nordlys de siste dagene rett og slett er kjempeheldige. Her nede i sør er det for langt unna, for mye forurensning og uflaks med været til at man får sett slik. Får vente tålmodig en stund til.  Telle sauer kanskje?

Skrevet for Onsdag 25. januar 2012.

Publisert  25.01.2012, 16:00
Oppdatert 27.01.2012, 19:00

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.