20.10.2021

Den nye tiden

april 12, 2012 av  
Kategorisert under Hverdagsliv, Personlig

Ute er det blitt vår, en lang og planlagt men ikke godt annonsert pause er omsider avsluttet. Erfaringer rikere, litt eldre siden sist, men glad og klar for nye tanker, sprell og gjøremål er man. Hva har skjedd siden sist? Mye, skal nevne noe av dette i denne artikkelen.

Jeg tror ordene lærepenge og tålmodighet er de viktigste man skal ta med seg.

I begrepet ny tid så passer det vel å kunne skrive, med glede å melde at våren er her. Har ventet lenge på den. Men det er godt å kunne vente på noe også og som kjent, tålmodighet i praksis èr virkelig en dyd. Akkurat dette begrepet gjelder godt her også. Døgnet mitt har bare 24 timer og utrolig nok så strekker ikke alltid de til lenger.

Litt fordi mitt nye liv i den nye tiden gjør at to ganger i året så blir det det pauser på nettstedet (en cirka 65-70 dager tilsammen). Sesongbasert? Ikke helt, men noe i samme «gate» ja. Har man ikke tålmodighet, så må man utvikle det og prioritere tiden godt.

Fremover er det også mye på agendaen. Blant annet mange gode idèer, nye bilder og gleder meg særlig til å besøke fuglene ved Østensjøvannet igjen, mate de bråkete måkene og prøve å få til noe gode bilder. Timelapseprosjekter, en grombit eller to og andre spennende ting står for døren også. Sist men ikke minst nye bilder. Har masse bilder jeg skal legge ut fremover.

Bli heller ikke overrasket om det kommer en liten ansiktsforandring eller to her også. Nye artikler og et par filmanmeldelser også. Skal straks en av dagene sjekke ut Battleship og er et par andre filmer som og blir nevnt fremover. Moro. Blu-Ray eller dvd på tv anno 2012 er faktisk veldig ålreit.

Noe man derimot må trekke inn er at disse duppedittene ikke alltid er til å bli kloke på. Teknologi er ikke alltid like lett og hadde nylig et PC-havari, men er oppe igjen nå. Sistnevnte er nok kun min egen uforsiktighet desverre og har hatt en tøff lærepenge. Men trengte den og måtte ha det. Ja, det låter filmmatisk og er helt korrekt. PC`en er ikke helt det samme og blir nok ny i slutten av året.

Nokia sliter. Det gjør også mobilen min etter en råtten softwareoppdatering. Legger man sammen med det og en dårlig bruksopplevelse, så tror jeg det er på tide å si farvel til Nokia. Windows-mobil gir meg samme følelse som Iphone og Apple. Galaxy S eller Galaxy S II. Blir en av dem.

Jeg smiler fordet og rister bare oppgitt på hodet over «EX-Jern Erna» sitt siste utspill som hun faktisk ikke vil redgjøre noe videre for eller det syke spillet som er rundt rettssaken til massedrapsmannen.

Publisert 12.04.2012, 21:00
Oppdatert 15.04.2012, 01:00

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.