15.05.2021

Rett i sikringsboksen

juli 21, 2012 av  
Kategorisert under Kultur

Når uværet er rett over hodet på en så kan det smelle skikkelig. Det fikk den amerikanske værmelderen Todd Gutner nylig erfare. Midt under nyhetssendingen smalt det og lyset gikk. Foran TV-skjermen ser dette ut som et Kodak-øyeblikk.

Men Ukens godbit er ikke like sikker på om det var så morsomt der og da.

Denne nyhetssendingen vil nok ikke Todd Gutner glemme med det første. Midt under værmeldingen hører man et knepp og det blir helt svart i studio. Ingen lyd, mens værmannen ikke helt uventet virrer litt rundt.
Men tar hele episoden med fatning og til og med litt humor. Selv er værmelderen mest lettet over at han ikke kom med noen ukvemsord og at det gikk bra tross alt.

For enhver kan en slik episode fortone seg som skremmende og videoen kan sees her eller på YouTube. Hva kan man si? Rett i sikringsboksen er nok en passende betegnelse.

Publisert  21.07.2012, 19:00
Oppdatert 05.08.2012, 20:00

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.