26.01.2022

Hevnens pris

august 25, 2012 av  
Kategorisert under Kultur

Hevn. Raseri. Våpen. Disse tre tingene fører aldri noe godt med seg. En rasende designer skal ha mistet jobben. Det krevde to menneskeliv og åtte hardt skadde som resultat. Gjerningsmannen selv måtte bøte med livet, midt i travleste New York.

Ukens godbit er av det nitriste slaget denne gang.

På gaten i det travle New York ligger en 53 år gammel mann død etter et møte med Politiet som måtte gå galt og gikk galt. Den tidligere smykkeselgeren hadde da forfulgt sin eks-sjef frem til landetmerket Empire State Building hvor de dødelige skuddene falt. Så gikk mannen amok og skjøt rundt seg. Panikk oppsto og bare flaks hindret flere menneskeliv i å gå tapt.

Deretter forlot han nonchalant åstedet. En årvåken bygningsarbeider er nok dagens helt, da vedkommende kontakt en fotpatrulje som kunne identifisere drapsmannen. Et forsøk på konfrontasjon gikk ikke etter planen og etter en skuddveksling mistet den 53 år gamle eks-smykkedesigneren selv livet. Hevn fikk sin triste pris.

Publisert  25.08.2012, 13:30
Oppdatert 25.08.2012, 15:00

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.