29.11.2021

Ljug inte!

juni 4, 2013 av  
Kategorisert under Dikt, Meninger

Du får! Jeg får alle får! Brød til folket. Kake til folket. Det har gått fire år, 10 år, 50 år, 100 år og til og med 200+ år. Løftene er de samme, ordene, de store talene. Sukker og svovel smaker og lukter. Men hjarte og sjel fyllast ei.

Jeg vil, jeg vil, jeg vil, men får det ikke til. Nynne den raskt i D eller E-moll.

Ord er ord. De gir ikke mette mager eller lykkelige sjeler.
Ofte er de tomme ord, uten mening.
De selger stemmer, men varer ikke.
Ingen mann som lyver, elsker nok. Han elsker nuet. Ikke det evige.

Norske politikere lyver. De manipulerer. Holder ikke løfter.
Hvorfor skal man stemme på de som driver med slikt? Det kan ikke forklares.
Kun konsekvenenes vesen kan demonstrere det.

Tomme ord uten handling har ingen verdi.
Ljug inte!

Publisert  04.06.2013, 20:00
Oppdatert 04.06.2013, 23:00

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.