15.05.2021

Flaut

januar 14, 2009 av  
Kategorisert under Webarkivet

Kan det bli noe flauere? Grafikk: VampBea.All reklame er god reklame sies det. Går royalistisk ordkrig
i mediene under dette?

Ari Behn og Carl-Erik Grimstad står for noe av den mest flaueste kjeklingen noensinne.

Nedverdigende

Jeg skal vel ikke akkurat beskyldes for å være noen monarkist eller fan av kongehuset. Men har som nordmenn flest vokst opp med slottet og monarkiet. Det symboliserer for meg verdighet og ære. Tidene endrer seg og kongehuset har blitt mer synlig i mediene.

Baksiden derimot av slik publisitet er denne latterlige krangelen. Ikke bare nedverdiger den kongehuset, men Ari Behn selv også. Det handler om å sette seg selv og sine egne i et dårlig lys.

Beskyldes for løgn
Blir syk av dette
Befriende å si ifra
Krangler i eteren

Kommentar: Dette er bare flaut og komisk. Men Ari Behns kritikere har på mange måter fått rett nå. En prinsessegernal med vendetta i tankene?
Snakk om dra monarkiets navn ned i søla.

Kommentarer

2 tilbakemeldinger til “Flaut”
  1. Per sier:

    Ari Behn driter seg fullstendig ut. Snakk om oppblåst, PR-kåt idiot. Media, våkn opp!! og dropp søppeljournalistikken og sett fokus på viktigere ting enn den uinteressante vrøvlinga til den oppblåste klovnen Behn..

  2. TT sier:

    Ari Behn dummer seg ut ja og får ikke mer oppmerksomhet av meg.

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.