26.09.2022

Forventninger rundt film og TV i 2011

januar 3, 2011 av  
Kategorisert under Kultur

Et helt nytt år er igang og på kino, film og TV-seriefronten skjer det helt sikkert spennende ting. Har laget en lite uhøytidelig oversikt over hva jeg ser frem til i dette helt nye året. For alt jeg vet så kan den bli oppdatert eller få en del to, tre osv.

Ålreit, heng med og kom gjerne med innspill også.

Full rulle

Jeg henger litt igjen i 2010 et lite øyeblikk, men tar med filmene The Town og Tron Legacy siden de går på kino nå. Dette er absoulutt to filmer som skal sjekkes ut innen veldig kort tid. Andre spennende filmer er jo The Tourist, The Rite og selvsagt den nyeste Transformers filmen som er nummer tre i rekken. Full rulle og mye action. Det er noe som passer undertegnede fint.

Avslutningen på Harry Potter eventyret (eller?) kan også bli interessant å få med seg. Det dukker helt sikkert opp mer spennende godbiter som jeg enten ikke vet om ennå eller har glemt å nevne. Lurer selvsagt også på hvordan Ringenes Herre filmene blir å se på Blu-Ray.

Gammelt vs nytt

På TV-serie og boksfronten blir det nok gammelt mot nytt eller i skjønn forening. Har jo fått to bokser med Macahans til jul og planen er å få denne serien komplett. Noen nye serier har jeg ikke helt festet meg til siden de har det med å bli avsluttet etter en eller maks to sesonger. FlashForward eller Miami Medical er jo eksempler.

Hadde store (trolig for store) forhåpninger til V ala 2009, men ble ganske skuffet over den første sesongen. Det er duket for en ny sesong i disse dager, men har litt mer nøkterne forventninger. Klassikeren fra 1983-85 er fortsatt best. NCIS sesong åtte kan derimot bli veldig bra.

Nyere filmer

På TV og filmfronten så hadde det vært kjekt om de varierte mer og viste extended versjonene av filmer som Kingdom Of Heaven, King Kong, Ringenes Herre trilogien og nyere filmer fra 2005 og frem til i det minste 2008. Armageddon eller The Rock er eksempler på totalt oppbrukte filmer som sikkert har vært vist 25-30 ganger de siste 10 årene.

Dropp forøvrig å sende Olsenbanden igjen. Det holder nå. Send heller Fleksnes fra begynnelse til slutt og hva med Bournefilmene i extended utgave? Kravstor? Ja, muligens så er jeg nå det. Men å ønske seg litt variasjon fra tid til annen har da aldri skadet heller.

Publisert  03.01.2011, 18:00
Oppdatert 09.01.2011, 22:18

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.