15.05.2021

To The Trees – I

juni 3, 2011 av  
Kategorisert under Fotografi

Det er ikke så ofte jeg bruker engelske titler på artiklene mine. Men denne gangen er et unntak og drar igang en ny liten billedserie. En der trær og skog er i hovedrollen. Skogen og naturen i seg selv er noe av sjelen i alt det vi har rundt oss. Den gir liv, den gir oss mye og er i det hele tatt noe for seg selv.

Så ut i naturen og opp i trærene med dere.

Bildet ble tatt med Canon EOS 30D.

Publisert  03.06.2011, 02:00
Oppdatert 03.06.2011, 02:30

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.