11.08.2022

Bok 11-02-06-2011

juni 29, 2011 av  
Kategorisert under Personlig

Tirsdager er faktisk ganske fine dager. Og en fin dag er nå over. Foto, en tur ut i det grønne fri, due, tanker om måneden som er over straks, veikaos, kommunikasjon og et par litt morsomme greier.

Javisst, det er klart for Bok 11. Den siste i juni 2011.

Da er juni måned straks over for denne gang og det vil si at en god del av sommeren faktisk er over også. Du er gammel og du henger ikke med! Sikkert en gangbar unnskyldning om man ikke helt kan forklare hvor fort tiden og hvorfor det er slik. Og hvorfor det er slik? Fordi man fyller tiden godt, da går den også fortere. Logisk.

Kebabbiten på Sinsen i Oslo skriver på sine nettsider at de leverer mat av høy kvalitet. Det har de da så meg rett i også. Det er ikke først gang jeg har vært der idag og ihvertfall ikke den siste heller. For livsnytere og/eller matvrak er slik for en perle av et sted å regne. yaM!

Så gikk turen til St. Hanshaugen for å hente en PC til broren av en venninne av meg. Litt bærehjelp er kjekt å kunne være. Trim også, eller å bære en PC er vel ikke akkurat for trim å være. Men greit å kunne hjelpe til uansett. Før det ble en times strekk for føttene. Så dro man hjem til sitt og her sitter jeg smilende og skribler litt. Takk til VB og L@lla for en hyggelig tur hit og dit.

Det kan også se ut som jeg har funnet ut hvilket kamera jeg går for, men våger ikke si noe 100 % før fredag tidligst. Er dette med å selge det flotte bjørneskinnet før man har funnet bjørnen osv. Men jeg er Canon(ed) og det for godt. Såpass kan man si.

For første gang på åresvis har jeg vært innom en bingo idag og la meg si det slik: det blir lenge til neste gang. En røykfylt bule med like slitne folk som stedets interiør er ikke akkurat noe sted jeg oppsøker frivillig. Men presser det på og man ikke ønsker å bli tatt med buksa nede, så må man ty til eksotiske løsninger. Nåvel. Litt moro var det også.

Mintes plutselig uttallige bingoturer fra tiden da man var guttepjokk for 25+ år siden. Minst. Det er sånt man kan smile av nå. Like mye som Herr Due konseptet mitt. Hæ? Hva? Kommer tilbake til det senere. Må også smile av det komplette kollektivkaoset vi har i Oslo for tiden.

Samhandling og kommunikasjon. Politiet har det. AMK har det. Men NSB, Statens Veivesen og de som styrer skuta, er jeg mer usikre på. De er ihvertfall ikke helt på samme frekvens. Legg til så absoulutt nødvendige oppgraderinger på T-banen, hva har man da? Jo, kaos. K-a-o-s. I Aftenposten så jeg følgende morsomme kommentar: «la oss håpe flest mulig drar på ferie». Beskrivende for hele situasjonen.

Drømmefilmen for 15 åringer er visstnok første reaksjon på Transformers 3. Jeg skal selv sjekke den ut og komme med fyldig anmeldelse. Enn så lenge, kos dere i sommervarmen og se opp for pupper, kjøttetende kokain og slemminger som gjerne vil loppe deg.

Skrevet for Tirsdag 28. juni 2011.

Publisert  29.06.2011, 01:00
Oppdatert 29.06.2011, 02:00

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.