15.05.2021

Du er stygg, du skal dø!

april 3, 2010 av  
Kategorisert under Meninger

Denne hunden skal snart dø. Foto: Colourbox.Det høres brutalt ut, ikke sant? Hva får meg til å skrive slikt? Dette er den brutale sannheten i Japan. Her stues hunder bort og blir gasset ihjel. Deres forbrytelse? At de ikke er pene nok for japanere som skal ha de fineste av de fineste hundene.

Dette er et speilbilde av vår verden som vi lever og puster i.

Bruk og drep

Sorteringssamfunnet vårt har jeg allerede tatt for meg. Dette vil bli mer og mer vanlig de neste årene. Nå går også de firbeinte en utrygg fremtid i møte. Er du en hund, er du en stygg hund og befinner deg i Japan så kan du risikerer å måtte bøte med livet. Første gang jeg så dette klippet, så tok jeg meg i å tenke at det bare var en dum spøk.

Men det er ikke så enkelt. Videoklippet viser faktisk at disse hundene oser av dødsfrykt og vet at det snart er deres tur. Jeg blir matt, opprørt og ganske enkelt forbannet. Over japaneres manglende respekt for hunder og dyreliv. Dette hadde jeg virkelig ikke trodd om et tilsynelatende oppegående folkeslag.

Sykt samfunn

Trist er det å konstatere at vi lever i en verden der overfladiskheten tar mer og mer overhånd. Når du gasser ihjel hunder på en måte som får meg til å tenke på andre verdenskrig og konsentrasjonsleire. Jeg lurer på om Japan synes dette er god verdensreklame? Å fremstå som et direkte sykt land med en slik vemmelig forakt for hunder og dyr generelt.

Det er lett å ta seg selv i å tenke at dette har skjedd en stund også. Å dømme en hel nasjon for syke trender skal jeg vokte meg for å gjøre, men at dette er en usunn utvikling, er vel for en mild underdrivelse å regne. Spørsmålet er hvem som har tenkt å sette en stopper for dette?

Kommentar: Du er stygg og du skal dø tenker de, men tør ikke si det høyt. Jeg gremmes og dette er et solid stykke skammens ukultur i solens rike. Som ingen overhodet burde være stolte av eller ville vedkjenne seg.

Publisert  03.04.2010, 19:00
Oppdatert 05.04.2010, 22:30

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.