15.05.2021

Mine favoritter

januar 10, 2011 av  
Kategorisert under Hverdagsliv

Det er ikke så altfor ofte at jeg skriver om mat eller drikke. Men tenkte jeg skulle dele en liten uhøytidelig oversikt med dere. Over mine matvaner eller eventuelt uvaner om man vil. Ja, jeg er fortsatt feit og like lykkelig fordet.

Nåvel, her er ihvertfall mine favoritter.

Varm drikke: Earl Grey Te og Lises kaffe
Kald drikke: Vann og First Price med fruktsmak
Godteri: Santa Maria Nacho chips
Mat: Pizza Milano
Lettmat: Toro Risengrøt
Dessert: Piano mandelpudding og Piano Bringebærsaus

Jepp, særlig sunt er dette ikke. Men så godt, til sin tid og med måte naturligvis. Hva er dine seks favoritter og hvorfor? Kom gjerne med det i kommentarfeltet eller her om du måtte ønske.

Publisert  10.01.2011, 00:10
Oppdatert 10.01.2011, 00:30

Del på Facebook Del på Twitter

Kommentarer

4 tilbakemeldinger til “Mine favoritter”
 1. VampBea sier:

  Du glemte varm kakao med krem :p

 2. TT sier:

  Heheh, den er vel det engelskmennene kaller for en «runner up» eller utfordrer. :)

 3. Så koselig at du har min kaffe som favoritt, hva med kjøttkakene da? HeHe.
  Hadde en tøff kveld i går tirsdag, (naboen under hadde tatt overdose), og igjen reddet jeg et menneske fra og dø. Det er 3 gangen jeg redder han, men siste gang med unntak i går var for 4 år siden. Jeg ringte 113 og hadde kontakt med overdoseteamet pr. tlf helt til ambulansen kom fram hit.

  I dag var han på bena igjen, men tenk hva dette koster samfunnet. Han hadde vært fri for heroin i 4 år, men kjøpte noe grums i går. Her venter jeg på elektrikeren som ikke har vært her i dag heller.

 4. TT sier:

  Kjøttkakene er også på en sterk plass oppover sammen med kakaoen til Kristin. Jeg er vel en livsnyter når alt kommer til alt. For begge deler smaker aledeles utmerket.

  Må si jeg beundrer deg veldig som igjen har reddet et menneskeliv og synes dette er veldig stort av deg. Dette koster samfunnet mye ja, men det er derfor desto mer viktig at man hjelper til og hjelper de på rett vei igjen. Velsignet være deg modern.

  Gode klemmer fra Junior. :)

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.