24.01.2022

Ukens bilde – Uke 25-2012

juni 18, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Det var  åtte måneder siden sist. Nesten et helt svangerskap det. Derfor var det fint med et besøk på Botanisk Hage igjen. Så da tok man med sitt kamera, godt humør og møtte VampBea med fler. Resultatet ble blant annet Ukens bilde.

Dette bildet ble foreviget 21.05.2012 og vil være en del av en billedserie jeg gradvis vil publisere på nettsidene iløpet av sommeren og høsten.

Endelig noe nytt? Ja, jeg vet det har vært dårlig med nye bilder her den siste tiden. Men tok nå mange bilder denne dagen og har tatt en god del bilder som vil finne veien sånn etterhvert.

Kommentar: Er ikke helt fornøyd med bildet. Men makrofotografering er noe fotolæreren må ta litt nærmere med meg fremover. Setter veldig pris på makro og det blir trening, prøving og feiling fremover. Etter  å ha vært uten kamera en stund kan jeg virkelig skrive under på at det var godt å ha Theotokos tilbake igjen hos meg.

Bildet ble tatt med Canon EOS 45DII.

Publisert  18.06.2012, 19:00
Oppdatert 21.06.2012, 15:00

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.