26.01.2022

Mmmammatus

august 4, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi, Kultur

Spesielle skyer er nettopp det. Så spesielle. Skyer er noe av det som fascinerer meg aller mest og som jeg tar mest bilder av også. Mammatus som betyr bryst/pupp er også vakre og spesielle.

Ukens godbit gleder seg stort over slike naturperler.

Mammatus er oftest et tegn på at uvær er på gang og ofte når folk sier: – Ja, nå kommer drittværet, så bør man se opp på himmelen og deretter danne seg opp en idè over det kommende været. Mer om Mammatus finner forøvrig her. Og for en opplevelse. Slike typer skyer og som ellers i artikkelen til Yr er jeg alltid på jakt på etter. Da er ikke kameraet langt unna.

Gode Mammatus, Cumulus eller Nordlys er nok mine topp tre ting som jeg mer enn noe annet drømmer om blinkskudd av. Kan noen klandre en for akkurat det?

Publisert  04.08.2012, 21:00
Oppdatert 05.08.2012, 20:30

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.