26.01.2022

Det kan aldri bli for mye

juni 16, 2012 av  
Kategorisert under Hverdagsliv, Personlig, Status

Jeg tenkte på noe en god venn skrev om kattebilder nylig. Det kan bli for mye. Er det virkelig så? Er man oppriktig glad i noe eller opptatt av noe, så er det helt greit å fokusere på dette. Jeg gjør da det på mine nettsider og vil bli å smale inn litt så sett selv fra juli av.

Sært og kanskje litt snevert? Kanskje. Kanskje ikke.

Hvem å skrive for?

Det finnes mange webber og blogger der ute i nettsfæren. Like mange som det finnes personligheter, smakspreferanser og personligheter. Rådene er like mange. Noen skriver for andre, noen skriver for seg selv og noen som skriver for å fronte seg selv eller andre. I så alt for mange år ville jeg bare mene noe.
Alt har sin start og slutt. Meninger har det dog ikke, men ikke alt trengs å skrives, forklares eller frontes.

Det viktigste er at man faktisk mener det man skriver eller publiserer og føler en glede bak det. Å mene noe bare for å mene noe, går man i lengden lei av. Sånn sett er jeg glad for at domenet heter Tommy`s Tanker og ikke Tommy`s Meninger. Fordi tanker kan uttrykkes gjennom bilder eller smak/smakssansene.

Ergo kultur (film, humor og underholdning).

Trivselsefaktor

En annen drivkraft er trivselsfaktor og ikke ha noe press på seg. Et publikum som venter, fans, deadline eller «nå har du bare å levere!». Slik finnes ikke her. Dette er en hobby, jeg lever ikke av det eller er profesjonell skribent. Langtifra. Naboens puddel eller den lokale travhesten skriver sikkert bedre enn meg. Men jeg trives med det og tar det ikke så tungt at folk synes jeg er sær, rar eller dum.

Det blir mye bilder av katter, skyer og T-bane. Mer natur og makro kommer etterhvert også. Men som sagt: jeg er ikke noen superfotograf eller kanonskribent. Hva er jeg? Bare en syndefull, uverdig og uren tjener som fra dag til dag søker Guds nåde og ønsker å gjøre sitt beste.

Man sover, går på do, spiser, ler, gråter og gjør som stort sett alle andre. Men på min måte. Det kan aldri bli for mye. Så lenge man trives med det. Derfor, når høsten er ankommet så blir det en ny versjon her.
Ikke plikt, men trivsel og glede.

Publisert  16.06.2012, 20:00
Oppdatert 21.06.2012, 14:50

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.