13.08.2020

Om nettstedet

september 28, 2007 av  
Kategorisert under Status

Historien om TT. Grafikk: VampBea.I 2005 hadde jeg en drøm om å få til noe eget, hvor jeg kunne uttrykke mine meninger og dele de med andre. Ett år senere var planlegging gjort og jeg hadde fått min første nettside. AtanWeb var blitt til og veien mot min egen plattform hadde begynt.

Dette nettstedet er en videreføring av tidligere historie som nå er et avsluttet kapittel.

Navn og domenenavn

Kjært barn har mange domenenavn. Foto: Colourbox.AtanWeb og The Code Of Silence er tidligere navn jeg har brukt. De har hatt sin betydning på sine tidspunkter. Men i lengden så passet det meg ikke, da det fortalte lite om meg og min person. Det tok meg tre hele kalenderår å komme frem til dette. Sommeren 2009 bestemte jeg meg for å bryte dette mønsteret, ved å skaffe meg en proffesjonell webmal og tenke nytt.

Å komme opp med nytt navn og videreføring av tidligere konsept var planen. Navnet og domenenavn skulle henge sammen. Valget falt på Tommy`s Tanker som reflekterer meg som en tenkende person med mye på hjertet. Dette har jeg frontet gjennom synespunkter i artikler, stemme og videoklipp.

Symbolikken

Symbolikk betyr mye for meg og ikke alt kan poengteres gjennom ord eller skrevne artikler. Derfor vil du se at en god del morsomme headere og annen grafikk som også taler sitt tydelige språk her. Fotografering som helt dagligdagse temaer, t-bane, moro og tanker er så typisk meg. Dette ble kuttet ned til tanker og sammen med navnet mitt ble dette til Tommy`s Tanker.

I historien rundt dette så hører det også til at mye jobb og timesvis med prøving og feiling er lagt til grunn. Uten hjelpsomme personer som Remi Sture, Peter Andre Jensen og VampBea så ville ikke dette vært mulig overhodet. Deres navn er for alltid skrevet inn i min historie og stor takknemlighet blir fattige ord.

Bruk og nytte

Dette nettstedet har naturlig nok endel informasjon om meg og mitt. Det er en enkel og helt grei måte å lære meg litt å kjenne. En nyttdel er det også med mye linker som kan være til nytte for deg som måtte velge å titte innom. Linkene er forhåndssjekket og er i overenstemmelse med norsk lov. De er også lagt inn i kategorier, slik at det er lett å finne frem.

Enhver webdesigner spør gjerne om formål når man skal lage et nettsted.  Her gis du som sagt muligheten til å få innblikk i hva som engasjerer meg og betyr noe i hverdagen. Mer avansert enn det er det ikke.
Lurer du på noe, så er det bare å bruke kontaktskjemaet.

HjemInfo

Kommentarfeltet er lukket.