02.02.2023

Hobby

mars 27, 2008 av  
Kategorisert under Hverdagsliv

Mine fritidssysler. Foto: Colourbox.Jeg har mange interesser det er morsomt å drive med. Men samtidig så finnes det ting jeg driver med såpass mye at det blir å kalle for en ren hobby. For meg så er dette vel så mye livsstil som en dagligdags fritidsaktivitet.

Litt om mine hobbyer finnes her.

Fotografering

Foto har jeg gjennopptatt som interesse og hobby etter mange år i brakk. Høsten 2007 inspirerte min gode venn VampBea meg til å begynne igjen og det har siden gått slag i slag. I 2012 har jeg som mål å lære meg mye om foto, teknikker og ser frem til masse bilder av metro, natur, himmel, bygninger, landskap og masse artig makrofoto.

Hvordan jeg i det hele tatt begynte med foto? Det begynte ved en tilfeldighet i 1994 og forteller mer om det i noen videoklipp. Bilder postes mer eller mindre på daglig basis på nettsidene. Hvor da? Psst, psst. Se her. Bildeserier blir også å finne fremover i 2013.

Webben

Web er livsstil. Foto: SXC.Utallige dager og timer har jeg brukt på disse nettsidene. Men så moro det har vært stort sett hele veien. I juni 2009 så gjorde jeg en helomvending og satte sammen et helt nytt konsept. Nytt domenenavn, nytt oppsett og nytt webdesign. StudioPress og masse hjelp fra VampBea har gitt min store hobby nytt liv og masse gnist.

Disse sidene oppdateres oppdateres titt og ofte. Sånn blant alt det andre som skjer i hverdagen. Livet er en definisjonssak og det samme gjelder hobby. Litt om webbens historie finnes her. Hva web er for meg?
Noe jeg stortrives å pusle med.

Metro

T-bane er det fornorskede ordet for Metro. Det hele begynte med en ekkel opplevelse i 1978 og har etterhvert fortsatt med fascinasjon. Skoleprosjekt i 1992 gjorde dette til en interesse. I 2008 begynte jeg på et prosjekt som dekker alle av Oslo og Akershus sine 91 T-banestasjoner i bilder. Planen er å ha dette ferdigstilt i 2017 når Linje 6 er bygget ferdig.

I tillegg til dette, så har jeg mange meninger om T-banen i Oslo, hvordan ting drives og hva som bør gjøres med metrosystemet i fremtiden. T-banen er genialt som transportmiddel og binder by som småsteder og bygd sammen. Metro er kategorien der jeg skriver om T-banen og deler mine synspunkter.

HjemInteresser

Kommentarfeltet er lukket.