01.12.2022

En tidsperiode oppsummert

mai 27, 2012 av  
Kategorisert under Personlig

Hvordan oppsummerer man egentlig en tankeboks? Eller hva med tiden inne i en boble? Det har gått en tid siden siste skikkelige bok eller oppdatering. Men skal prøve å skrape sammen alt i en posting.

Fra A til Å på sitt vis. Bare på noen uker.

Har du noensinne bare følt at dagene og ukene omtrent har gått i ett? For min del egen del har det virkelig vært slik og en tid som har vært preget av mye tanker, kvaler, dårlig samvittighet, rådspørring og avgjørelser. Noe er nytt, noe er vedlike selvom det blir litt annerledes nå. Hva har jeg funnet ut av? Jo, at det å begynne å lese ikke er så dumt og jeg skal lese mye fremover.

Lære meg å lese og faktisk like det. Ny kunnskap er nødvendig for meg.

Siden forrige bok er også bebisen min tilbake (vi snakker altså om et Canon 45DII kamera). Det har vært latter, foto, tårer, gleder, ahaopplevelser, tur til Botanisk Hage og en god runde med skikkelig sommervarme. På akt IV av mai.

Sier for mye og tenker for mye. En kompis av meg sier at det er et problem han har. Er dette et problem da? Ja, jeg både tenker og sier for mye også. Selvom jeg vet at fremover så må man bare ta tiden til god hjelp.
Noen forventer sikkert ting. Jeg vet ikke helt hvordan veien går seg til, så derfor kan man ikke heller forvente noe. Ingenting har endret seg. Jeg liker det jeg ser, føler og opplever nå.

Midt oppe i dette så sier mennesker at de liker meg, setter pris på hjelpen jeg gjør og er takknemlig for det. Hva skal man si? Det føles jo godt og rart. Særlig siden jeg ikke helt makter å glede meg over dette. Lar det heller få komme når alle følelser og tanker har blitt litt mer kontrollert.

Pizza, latter, opera, katter, mer tanker, en hyggelig prat med en bror i troen bak Nationaltheatret idag og en eim av røkelse som langsomt letter fra rommet. Joda, dagene og ukene har alt i alt vært bra de. To ting jeg setter stor pris på er det vakre kontra det enkle. Ikke gidder jeg over eller underanalysere det heller. Noe bør faktisk være mystikk.

Streiken som etterhvert blir svært omfattende, Gerrards skrekktackling igår og oppstyret rundt og etter Melodi Grand Prix. Alt sammen er til å riste på hodet av. Istedenfor, så server jeg dere en skikkelig musikalsk godbit (disse burde vunnet alle Melodi Grand Prix!).

Skru lyden opp, gi den firbeinte en godbit og syng med. La Eurovision være nettopp Eurovisjon. En gris er en gris, uansett hvor godt du sminker den.

Publisert  27.05.2012, 20:00
Oppdatert 31.05.2012, 22:00

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.